07-07-2017، 21:47
(07-07-2017، 21:34)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2017، 21:31)♣ ŦΛŁŁ GłЯŁ ♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به اونم ربط نداشت که من چه اهنگی گوش میدم یا چیکارا میکنم
(07-07-2017، 21:07)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوب الان چه ربطی داره به بقیه که من جی افشم یا دوستشم یا دشمنشم یا حتی خودشم :|
(07-07-2017، 21:04)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-07-2017، 21:03)♣ ŦΛŁŁ GłЯŁ ♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینا اوج فعالیتشون تابستونه!
به قول کوروش تو فصل مدرسه ها فقط ماها اکتیویم ;D
ببخشید اینو میگما :|
اما خیلی تو کفشی .-.
یا خودشه یا جی افشه شک نکن (;
همین حرفاس دیگ حاشیه و دعوا درست میشه دیگ ابجی :|
نکنین تو رو خدا :|
من قصدم دعوا نبود دس خودم نیس نمیتونم جلو زبونمو بگیرم وقتی یاد اون تیکه هاش میوفتم
خوب چرا سر من خالی میکنی :| خودش اومد سر خودش خالی کن :|
ابجی اصن رپ و هیپ هاپ انگار ناموسشه!!
علاوه بر اینک خیلی زبونش تنده و غیرتی میشه رو حصین و این رپرا ( ک صدبار بهش گفتم متنفرم از این اخلاقت :| )
اطلاعاتش هم راجب رپ و اینا به طرز عجیبی خیلیی زیاده :|
سعی کن به نحو دیگ ای وقتی اومد تخریبش کنی اگ میخوای :|
چون تو حوزه رپ و اینا اصن نمیتونی حریفش بشی...
از من به تو نصیحت :|