لعنتیییییییییی عوضی بیشعوووووووور!..
هر کاری از دستم بر میاد دارم انجام میدم سه روزه که مشغولم بی شعووور هنوزم پنجه
لعنتی
من موخوام با ابجیم حرف بزنم چند هفته هست که تو گفتگو ندیدمش واس همین به این لعنتی(پ.خ) خیلی نیاز دارم اگه نه حوصله سپاس و نظرو اینجور چیزارو نداشتم
سلام آبجی صبا خوبی؟
فقط تو نگو نمیشناسمتااا
من سوگلم سوگل قبلی
راستی ابجی مهسا رو نمیبینم اینجاها
تو نمیدونی کجاس؟!
یعنی اصلا تو انجمن ندیدمش چند ماهی میشه
خییییییییییلی نگرانشم
باشه
خیلی ممنون از کمکت
الان میرم ننشو در میارم پ.خ لعنتی
هعی
هر کاری از دستم بر میاد دارم انجام میدم سه روزه که مشغولم بی شعووور هنوزم پنجه
لعنتی

من موخوام با ابجیم حرف بزنم چند هفته هست که تو گفتگو ندیدمش واس همین به این لعنتی(پ.خ) خیلی نیاز دارم اگه نه حوصله سپاس و نظرو اینجور چیزارو نداشتم

(06-07-2017، 21:31)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هوووف
چ روزی بود ...
سلام آبجی صبا خوبی؟
فقط تو نگو نمیشناسمتااا
من سوگلم سوگل قبلی
راستی ابجی مهسا رو نمیبینم اینجاها
تو نمیدونی کجاس؟!
یعنی اصلا تو انجمن ندیدمش چند ماهی میشه
خییییییییییلی نگرانشم

(06-07-2017، 21:31)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-07-2017، 21:27)SOGOL.NM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همش تو ی موضوع ارسال کنی ارسالات بالا نمیره ها باید تو موضوعات مختلف ارسال بدی
(06-07-2017، 21:19)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آها
(06-07-2017، 21:17)SOGOL.NM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتم انگا خیلی دپرسی؟
(06-07-2017، 21:14)_._hnw_._ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منظورت از حرف بالایی که زدی چیبود الان؟؟
گویا بسی دپی
میخوای بیام پ.خ؟؟
ببخشید ولی من الان دارم پ.خ ام رو راه اندازی موکونم
اکی : )
اکی: )
اینطوری هرچندتاهم بدی یدونه حساب میشه
باشه
خیلی ممنون از کمکت

الان میرم ننشو در میارم پ.خ لعنتی

هعی