04-07-2017، 21:17
(03-07-2017، 13:41)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-07-2017، 11:10).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سغام
(02-07-2017، 23:31)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پمادو واس دماغ سوخته ی خودت نگه دار
(02-07-2017، 21:38).Impassive. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یعنی واقعا اینقدر سوزوندمتون خب پماد میدم بهتون خخخ چه جالب گرگ شدیم چقدر بد خواهامون میخوان مارو
(02-07-2017، 21:36)_ liyana _ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره .. درسته .
لیانا ۱۷ ته
اصل ؟
مُحَدِثِ
۱۵
تبریز
+
هیچوقت شهرتو مخفف نکن...گرگای اینجا ب بدترین شکل زهرمارت میکنن
-__-
من اگه منظورم تو بودی اسمتو میگفتم نه ک جمع میبستم....خودتم میدونیک من ادم رکیم
من با گرگ بودن و شدنت کاری ندارم....
عارع....من از کساییک متنفرم به بهترین شکل میپرستمشون....
(02-07-2017، 21:56)_ liyana _ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این دعوا تقصیر من بود ؟ : |
متاسفم .
خدافظ .
شبخوش .
این دعوا نبود ک تقصیر تو باشِ...
مااگه سوخته بودیم رفتارمون جور دیگه بود
مشخص بود کیو گفتی
الان من اینو به خودم بگیرم بدون ابهام حرف بزن الان یعنی منو به بهترین شکل میپرستیدی؟ یاالله
-__-
سوختی رو نمیکنی -__-
-__-
نظر خودت چیه؟!