02-07-2017، 0:33
(02-07-2017، 0:30)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2017، 0:27)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخی ببخشید نه خدایی جدی میگم عذر میخوام اگه واقعا ناراحت شدی ولی بحث اینه من چیزی نگفتم دخترم میشی؟
(02-07-2017، 0:25)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2017، 0:21)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخ باو ریلکس باش انگار اسمه من بد در رفته این که بیجنبه تره جنبتو ببر بالا توی اون زمره جا نداریا
(02-07-2017، 0:18)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعله پ چی فردا همه میریزن اینجا زنجیر پاره میکنن تو زمره انها میبینمت ای دختر نخوانده من برو بخواب دیر وخته :cool:
اولن من از تُ دستور نمیگیرم !
دومن با تُ حرف نزدم ک جواب میدی !
سومن من خوشم نمیاد اسمتُ بشنوم بعد میگی دُخدر خونده ؟
چهارمن تُ دوس داری برو بخواب .. کارای من ب ت ربطی ندآرع !
بعدشم .. وقتی طرز حرف زدن با ی دختر و یاد گرفتی بیا وسط حرف بزن :|
من همیشه انقدر ریلکس نیستم جناب :|
خُدافظ
ولی من با تو حرف زدم
دل به دل راه داره وقتی خودتو عینه..... وارد بحث میکنی توقع این حرفا هم داشته باش
دستور نبود توصیه بود به خاطره سلامتیت میگم الان وقته گوارشه معدته ها دیر میوفته
نمیتونی باشی نباش نخواه هم که باشی به عنوان توصیه لطفا گریه هم نکن #مرسی اه
داش علی اخه نمیذارن ک
هر چی از دهنت در اومد گفدی بم !
با این کارات شخصیت خودتُ زیر سُوال میبری !
بلی بلی اتفاقا شخصیتمو بالا بردم نظره من نیست نظره دوستانمه
حرفاتُ برو بخون !
من کُلا با کسی دعوا ندارم :|
سعی میکنم جواب ندم :|
ولی اگ بهم بی احترامی شه .. حرفشُ بی جواب نمیزارم :|
شُما هم یکم راجبه کارات فک کُن :|
ی جوری رفتار میکُنی انگار تو میدون جنگی :|
( زیادی ادبی حرف زدم :| )