02-07-2017، 0:07
(02-07-2017، 0:03)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من هنوزم اون دینگارو نفهمیدم یا تو جا بجا زنگ زدی |:
(01-07-2017، 23:55)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شیوا چشات مشکل پیدا کرده فکر کنم
(01-07-2017، 23:53)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سوال کردم ازت تو پست قبلیم
شیوا جوابه طوماره اژدهای منو بده
و اینکه انقدر درهم برهم نوشتی نفهمیدم اخرش چی میخوای
اینا اومد تو ذهنم
پارتی بازی کردم
قوانین و بهتر از من میدونی
نباید دوست باشم با کسی فقط با تو دوست باشم
جوگیر شدم|:
اولی درست
دینگ اشتب خودت میدونی ولی...
دینگگ اشتب زدی باز اولا خوشم نمیاد حالا شاید بگی چقدر خودشو میگیره حالا به هر حال هرکسی دلایلی داره به کسی هم ربطی نداره که با کی دوستی شیوا
دینگگگ کم اشتب زدی ولی تاحدودی
جوابه سوال رو ندادی شیوا جان اونموقع گفتی حرفی که بچه ها میزنن به من ربطی نداره پس دوتا خواسته دارم یکیو معرفی کن حرف زدنه بچه ها بهشون ربط داشته باشه و اگه من محتوای نامناسب داشت حرفام دخالت نکنی واون شخصی که حرفه بچه ها بهش ربط داره اولین اخطارو بده
شیوا بحثو نپیچون فقط جوابه این دوخط پایینو بده والسلام
+
حرفاتون وقتی دارید دعوا میکنید هرچیزی میتونه باشه همون موقه ام گفتم برای حرف رکیک دفعه اول سی درصد اخطاره
شما و کوروش دو روز بود داشتید دعوا میکردید و ده بار اخطار دادم دلیلی برای بیشتر محروم کردن اون یا تو وجود نداره اخطار هم گرفتید اون بیشتر از تو