01-07-2017، 23:50
(01-07-2017، 23:48)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چیزه عجیبی نیست که ....
(01-07-2017، 23:46)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-07-2017، 23:42)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مطمعنم میفهمی ولی خودتو یه نموره به نفهمیدن میزنی شیوا مثه پدریت حرف زدی خط دومو چه میراث ژنتیکی ای
(01-07-2017، 23:35)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حتی جویده شده!!
(01-07-2017، 23:32)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جدا چرا صابر نمیرفت اون شکلکارو پیدا کنه؟منم یسرچ کردم اومد یجوری بم گفت کجا استفاده شدهفتم الان کداش پیدا نمیشه دیگه!!!
تنبل|:
همیشه باید لقمه رو اماده کرد و گذاشت دهن صابر :|
(01-07-2017، 23:39)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهرداد یسوال دارم من نمیفهمم چی مینویسی یا خودتم نمیفهمی؟
(01-07-2017، 23:29)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخ شیوا از قبل مشخص بود تو زمره کیا هستی ولی الان تعیین موضع کردی ایول لامصب شدم قطر اینا اماراتو شیوا هم عربستانه
مهرداد الان خیلی تحت فشاره شاید بعدا بخونه باز چیزی دستگیرش بشه
الان انتظار خیلی بالاییه
+
شوخی پذیر نیستی بگو
راسش منم نمیفهمم:/
حتما میخوای بگی،ما همه نفهمیم و تو میفهمی :|
ای شیطون ذهنو میخونیا دیگ هوس نکنیا هارتو پورت کنی یه ذره ادامس ریلکس بجو حله اونوقت بهت تضمین میکنم