01-07-2017، 23:22
(01-07-2017، 23:21)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اهان قر قاطی دست میزنی
(01-07-2017، 23:19)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-07-2017، 23:13)_Lσѕт_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-07-2017، 23:09)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آبش تمیز بود :|
(01-07-2017، 23:07)_Terror_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ماهی گیری با اب گل آلود
ب موقع بود ..
(01-07-2017، 23:06)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پ.خ
الان بمن میگی غد و یک دنده؟نباید ناراحت بشم؟تو داری منو از دیده خودت قضاوت میکنی اون بالا هم ک گفتی پارتی بازی کردی خب اینارو برام یکم باز کن شاید تو درست بگی
+
من اونارو شوخی خوندم و مستقیم بمن گفته شده بود ||||:![]()
![]()
خودم دیدم :|
احیانا چیزای دیگشو ندیدی مثلا مار ماهی![]()
شیوا جون منظورت از اروم تایپ کردن همون با ناز حرف زدنه دیگ؟ که ما اهلش نیستیم مردیم مردنه #نامرد
من معمولا ب این چیزا دقت نمیکُنم :|
ت دقت میکُنی دگ ب من ربطی ندآرع :|
مگ نامردا ناز میکُنن ؟ :| عجب
گفتم که طرفت درد نکشه
![Wink Wink](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/wink.gif)
حالا یه سوال شما؟؟؟؟؟؟؟