01-07-2017، 23:02
(01-07-2017، 22:59)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مثه همیشه غد و یه دنده مشخصه یه فرقایی هست وگرنه الان دونفر نمیومدن هارتو پورت کنن به منی که بن هستم
(01-07-2017، 22:53)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-07-2017، 22:48)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نقل قولا رو ببین من اهله چغلی نیستم چون بن کردی میگم رسیدگی کن مشکلی نداره من حلش میکنم ولی شیوا اخطار یا بن کردن راه نندازیا
(01-07-2017، 22:37)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
shet...
(01-07-2017، 22:36)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به جای اینهمه قرو فر رسیدگی کن شیوا من اینهمه میگم رسیدگی کن اگه همشونو شستم گذاشتم کنار توقع ازت ندارما بن کنی یا اخطار بدی
...
قر و فر؟|||||||:
الان باز کردم ک دیگه چیزی.نبینم
چیو رسیدگی کنم میخوای دعوا درست کنی بکن باز بن بشی
اگه دوست داری چیزی نبینی دهنه اینارو ببند باخیال راحت هر زرتو پورتی میکنن
اینا واس ما کسی نبودن جز اینکه پاچه خواریتونو کردن شدن عزیز دردونه شیوا خلاصه ببخشید که ما پاچه خواری بلد نبودیم شیوا جون
پاچه خواری من؟الان فرقی میبینی؟با همتون خوبم تا اینکه خودتون نباشید