(28-06-2017، 21:17)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بوس بهت -:*-:*
(28-06-2017، 21:15)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-06-2017، 21:13)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باش ولی من تا بری دانشگاه نگرانم
(28-06-2017، 21:12)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگر خواستم خودم پیدا میکنم, شما نمیخواد نگران باشید.
(28-06-2017، 21:10)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مشاوره رایگان
شما نگران نباشید خوبه
شماره اموزشگاه و ادرس خواستی عزیزم پخ بده
نه دیگه گفتم نیازی نیست مرسی
(28-06-2017، 21:17)Sмαяту Gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رفرش لایک
مهرداد رفت علی به جاش داره به همه سپاس میده (:
رفرش لایک
(28-06-2017، 21:18)saba3333 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه لحظه من این از دستم در رفت
حقیقت آینهه که حرفی نزدم که. توهین به شما حساب بشه حتی از افعال جمع هم استفاده کردم
و اصولا ععادت دارم با. هر کس. مثل خودش رفتار کنم
شی شده همدیگرو نخورید من.میترسم~_~