(27-06-2017، 15:37)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-06-2017، 4:05)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از همون اول عکسایی که ربطی نداشتن به موضوع مسابقه رو باید پاک میکردن مسئولای مسابقه , شام افطار نیست متاسفانه ..
عزیز دل خواهر قانون برای عکس نبوده از اول و شما هر کدوم دوست دارید میتونید انتخاب بکنید
لطفا پست نزارید در رابطه با اینکه کدوم بهتر هست یا نیست
باسپاس
₪مسابقه بزرگ بهترین عکس افطاری فلشخور باجوایز نقدی ₪
نمیدونم شاید تو فرهنگ شما شام و افطار یکی باشن یا من فارسی بلد نیستم فرق کلمه ی شام و افطار رو نمیدونم !
ما شام و افطارمون یکیه !
مشکل بعدی؟
بعد سوالی ک پیش میاد کجا بودین شما یهو پیدا شدین
+
بایوزر اصلی خودت بیا چرا با فیک میای
(27-06-2017، 15:43)☆ mahak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به این دلیل
(27-06-2017، 15:12)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-06-2017، 14:40)☆ mahak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-06-2017، 4:05)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یعنی الان تبلیغ نکنیم ؟
(27-06-2017، 2:58)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیز دل خواهر قانون برای عکس نبوده از اول و شما هر کدوم دوست دارید میتونید انتخاب بکنید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Rozhin
عکسش به موضوع مسابقه بیشتر میخورد .. تصویر یه افطار خوب و کامل داشت ..
بالاخره باید یه فرقی بین شام و افطار باشه !
از همون اول عکسایی که ربطی نداشتن به موضوع مسابقه رو باید پاک میکردن مسئولای مسابقه , شام افطار نیست متاسفانه ..
لطفا پست نزارید در رابطه با اینکه کدوم بهتر هست یا نیست
باسپاس
(27-06-2017، 3:23)شیدا ۲۰ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام . میشه دو گزینه رو تبلیغ کرد ؟
Rozhin
✠LEGENDARY✠
عکسا جالب تر بودن .
خیر شما فقط ب یک نفر میتونید رای بدید .
الان تبلیع نکنیم منظورت چی هست متوجه نمیشم!!!!!
گلم خودتم نمیدونی با کدوم یوزرت داری سوال میپرسی !
شیوا جون کسی که سوال میکنه اینجوری جوابشو نمیدن !
بعدشم متوجه نشدم . کدوم یوزر ؟ من فقط سوال کردم !
من یه نفر رو تبلیغ کرده بودم خواستم ببینم مجازه یا نه !
نمیدونم چه خصومتی باعث شد اینطوری جوابمو بدین !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Capture-2017-06-27-16-48-05.png
دیگه پستی نبینم تا شب ک رای گیری تموم بشه رسیدگی کنم یوزاری فیک و ببندم رای های دقیقو اعلام کنم