12-06-2017، 14:39
(12-06-2017، 14:27)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میدونی چیه ?
(12-06-2017، 14:22)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-06-2017، 14:15)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جذبه رو :>
(12-06-2017، 14:11)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-06-2017، 14:06)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الهه بچه خوبیه
از الهه شروع كن..اومد ارشادش كن
مال ما معلمون جانباز بود بنده خدا همش از پدافند سوال مياورد..
آره O__O
باید ارشاد تورو کامل کنم s32:
خدا کمکش کنه :/
+
من بین گرافیگ و سينما گیر کردم :/
سینما
از چه جهت میگی ? :|
+
من داييم یه مدت مدیر موزه بوده الان توی هنرستان پسرانه مدیره ...
اون برنامه های درسيو برام فرستاد (:
چون دقیقا من خودم وقتی داشتم انتخاب رشته میکردم موسیقی و سینما و گرافیک جز گزینه هام بود
سینما کارگردانیش واقعا جذابه , من هنوزم میخوام به خاطر اونا کنکور هنر بدم
اگر بخوای به این فکر کنی که فلان رشته خصوصیش هست که دیگه کلا همه چی الان خصوصیش هست
من خودم اگر موسیقی رو از انتخابام حذف کردم که کمتر شه به خاطر این بود که جدا داشتم میرفتم ولی با این همه خوندن دانشگاهی یه رشته یه چیز دیگست
بازم هرچی خودت بیشتر علاقه داری رو برو نه چیزی که بقیه میگن!
من هیچ وقت برای زندگیم هدف نداشتم ._.
هیچ وقت ...شاید واسه همینه ک نمیدونم از زندگی چی میخوام !هنرو دوس دارم از اولشم دوس داشتم ولی وقتی یکی میاد رو انتخابم نظر میده دو دل میشم ! مثلا دیروز مامانم اومد گفت ک چه تضمینی داری ک تو سینما صد در صد وارد کار شی ? :|
بعد یهو رفتم تو فکر :/ هنوزم دارم فک میکنم ._.
ولی گرافیک حداقلش اینه ک میتونی واسه خودت پوستر بزنی یا مثلا یه عکاسی را بندازي ._.
ولی بازم نمیدونم کدومو برم -_-
لعنتی-___-
انتخاب رشته خیلی سخته لامصب -_-
+
مدیر مدرسه برنامه آموزش پرورش و میگیره دیگه :|