09-06-2017، 10:01
(09-06-2017، 9:54)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین جناب من با دین هیچ مشکلی ندارم ._.
(09-06-2017، 9:50)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-06-2017، 9:47)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه روزی ب حرفای من میرسی (:
(09-06-2017، 9:27)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-06-2017، 8:56)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من از کشورم دفاع میکنم ولی از رژیم ن :|
۱. رسانه ای توی اینستا دفاع میکنن ..
۲.میدانی توی سوریه .
هرکدومو خواستی ، بسلامت
+
هیچی تو برو به کارای خونه برس هنو طلاقت ندادم :/
من کاری با سیاست مردان مُف خور ندارم ..
هرکاری میکنن حق الناسه .. ما پیرو خَط رهبری هستیم و انقلابمون رو دوست و داریم تا جون ازش دفاع میکنیم در هرکجای جهان باشه .
إذا كنت تفعل العمل الجيد في المملكة العربية السعودية، وسيتم هدم المملكة باستثناء مكة المكرمة والمدينة المنورة.
الان داغي ._.
کسی سال تا سال مسجد نره یا کسی که چیزی از دینش ندونه همینه دِگ خخ
شرط میبندم،اطلاعاتی ک تو داری، ۱۰۰ هزار برابر بیشتر از اطلاعات دینی توعه ..
از ۱۰۰% شاید ۵ یا ۱۰% از مسائل دین خبر داشته باشی ..
امام خامنه ای راست میگفت،میگفت:ما از اسلام واقعی خیلی دوریم...
و قطعا مطمئنم توهم طرز فکر خانوادت رو داری ..!
با اینکه خودم گاهی از سختی های دین و... مینالم،ولی باید تحمل کرد...!
اقای روحانی،دیروز از اطلاعات و نیروی انتظامی تشکر کرد،ولی چرا از سپاه نکرد؟
؟؟
بخاطر اینکه سپاه اولین نیرویی بود ک رسید ک صحنه رو مدیریت کرد و اخرین نیرویی بود پاکسازی کرد منطقه رو ؟ خخ
ی سریا واقعا،نمیدونم چطوری فکر میکنن ..
من با مغز های بسته مشکل دارم ک دارن جامعه رو ب گند ميکشن ._. من حتي با سپاهم مشکل ندارم ._.
مغز های بسته عده زیادی از مرد من ک یه سری دانا (راس حکومت ) از نادانی مردم لذت ميبرن !
چرا ?? چون نمیخوان ک کسی بر علیه شون باشه ! چون میخوان خودشون حکومت کنن (:
من با اسلام قرآن و دین هیچ مشکلی ندارم ! این حکومت اسلاميه ک توش شیطون خوابیده ._. چرا ? چون رو اسم دین دارن کثافت کاری میکنن ._.
من با اینا مشکل دارم ن کشور و سر زمينم (:
روشن شدی ک چطوری فکر میکنم D: