07-06-2017، 12:20
(07-06-2017، 7:48)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2017، 21:50)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون واسه مکارمه :|
(06-06-2017، 21:47)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2017، 21:45)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ندهندگان شام از دوزخیانن:/
+تو رسالت نوشته:/
همون که روش نوشته حلام نامه ؟
اررره باو
صفحه ی 32:/
من تکذيب ميکنم :V
(06-06-2017، 21:43)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.غلط کردی مگه دست توعه ? :|||
(06-06-2017، 21:42)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-06-2017، 21:39)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان من بابات شدم مریم مامانت شده :|||
سلام علیکم بر مادر ومادر بزرگ گرامی
+
من دیگه گوشیم داره خاموش میشه :|
میرم بخوابم :/
مریم بدوووو :||>>>
وات د ...
من نوموخوام اصن
ميدونم منو بیش تر از مامانت دوس داری ولی اونم خیلی مهربونه ._.
+
الهه الان بابا بزرگته :|
(07-06-2017، 5:36)teresa ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بيستا ارساله همش :|
گوشیم هنگ کرده ..
نیم ساعته از شارژ کشیدمش عین سکته ای ها هنوز تو شارژه ! : |
《 رها 》
سلام : )
ارسال هام کمه آجی نمی تونم تو خصوصی جوابتو بدم ..
گفتم که فکر نکنی از روی عمد ج نمیدم ...
ب جا گفت و گو برو تو تاپيکاي دیگه نظر بده :/
آه ببخشید ! : |
اندازه شما نمی دونستم مادمازل !
وقت ندارم ... در عوض کلی امتحان دارم ..
چی کار کنم ؟
خودتو بزار جای من ! زشت نیست جواب خصوصی شو ندم ؟
ببخشید ! : |
ادب حکم می کنه با ادب باشیم ! : |