باهمین دهن روزه حاضرم قسم بخورم که رتبه چهار منطقه یک نشدی میدونی که تهران منطقه یک کنکوره حتی رتبت زیره هزار هم نشده ادم دیوونه هست رتبه چهار بشه بره مامایی برو یه جا دیگه چاخان کن من دیگه حرفی ندارم
حله مامی :4chs:
(01-06-2017، 18:22)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2017، 18:16)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخجون بچه ^^* :|
(01-06-2017، 18:15)rozhin❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی خرم اگه از کارنامه سال سوم واست اسکرین بدم !
.______.
خخخخخ دیدید دروغ میگه کارنامه کنکورتو بده
(01-06-2017، 18:16)rozhin❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2017، 18:14)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من 18 سال دارم شمامامی هستی پس بیست سالی باید بزرگتر باشی
درست حرف بزن ! وقتی دارم با یه دختر شوخی میکنم هم دخالت نکن !
وات د فاز به شما ربطی نداشت این نوشته با اون خواهرم بودم مایه ای به خاطره اینکه دستتو رو کردم؟
(01-06-2017، 18:16)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-06-2017، 18:14)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مهم نيته پسرم :|
من 18 سال دارم شمامامی هستی پس بیست سالی باید بزرگتر باشی
سن مهم نیس ک :/
اوکی مامی جان :cool:
خب دیگه پسرم دهنتو ببند :|
ب اندازه کافی دعوا کردین :/
حله مامی :4chs: