(28-05-2017، 16:02)...AMIR... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها خواهش میکنم من انشام داغونه(نخندین)
یه مقدمه بگین واسه هرانشایی بشه
ببین انشاء چند مبحث داره !
۱- باید یاد بگیری تو انشاء از این شاخه به اون شاخه بپری .. مثلا ( در کوچه توپ بازی میکردم .. حالا انگار درس و مشق ندارم ! )
۲- از کلمان قلمبه سلمبه استفاده کنی مثلا ( یه نگاه برزخی به دوستم کردم ... چقدر بی فکر بود ! )
۳- یادبگیر از اول بری آخر .. از آخر بیای اول ! مثلا ( فضای مجازی فضای پر از تنشی است .. البته می توان از آن استفاده درست کرد ! )
۴ - فرق و شباهت تعیین کن ! مثلا : ( افراد رک .. افرادی هستن و
که چشم رو محاسن می پوشانند و نظر کسی برایشان مهم نیست ! ولی افراد دیگر اینطور نیستند ! )
۵- تصویر سازی کن مثلا ( حیاط خلوت خانه ما دارای دو وجه موازی پر از درخت است .. )
البته اینا که گفتم همه واسه مقاله نویسی کلاس تعاترمه ..
ولی تو اینجور موارد هم صدق میکنه .. از رو جزوه ام برات نوشتم .. رعایت کنی انشاء چیزی نیست
موفق باشی .
(01-06-2017، 5:43)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوستان عزیز من پایه دهم دبیرستان هستم رشته تجربی تویی درس عربی جار و مجرود رو مشکل دارم میش6 واسم درست حسابی توضیح بدین ممنون میشم
(29-05-2017، 18:20)rozhin❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سال دوم دانشگاه
مامایی زنان زایمان
.
.
مقاله و جزوه اطلاعاتی الکل و جنین .
آیا مصرف الکل طبق ماده( kio ( faru .
بر روی جنین باعث وجود سندرم دان می شود ؟ چرا ؟
دانشجو های مامایی .. کمک !
یا ابولفضل
خخ .. کجاشو دیدی !
(27-05-2017، 22:36)Fake frnd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سوم دبیرستان
ریاضی
رفع ابهام حد بی نهایت در صفر:|
افتضه
وا آسونه که !
فقط برو حد بی نهایت در صفر رو راه حلش رو ببین ..
درست یادم نی ولی آسونه !