28-05-2017، 17:19
(28-05-2017، 16:02)...AMIR... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بچه ها خواهش میکنم من انشام داغونه(نخندین)
یه مقدمه بگین واسه هرانشایی بشه
سَلام..
اگه انشات درمورد:
فصول:بهار همانند مادری است که اغوشی سبز دارد مهر این مادر همواره در تن و بدن درختان و گیاهان جریان داردو..
تابستان همان معلم ادبیاتی است که هر روز اشعار سبز میخواند...لحن این معلم لحنی گرمی است که انسان را به وجد می اورد و ...
پاییز از راه می رسد،قیچی سلمانی خود را برمیدارد؛چنگ در موی درختان میزندو سر افشان و شلخته آنها را مفت و مجانی می تراشد و ...
من فصلی که زمین پیراهن سفیدخود را بر تن میکند را دوست دارم.در این فصل سنگ ها از به خود لرزیدن می شکنند و اشک شوق ابرها همانند گلوله های آبی بر زمین می افتد و ....
دعا و مناجات و نماز و..:
روح آدمی آرامش نمیابد مگر با یاد خدا.انسان مخلوق عجیبی است!شب و روز می آشامد و میخورد و زندگی میکند و در رفت و آمد است و تمامی کار های شبانه روزی ولی هرگز از خود نمیپرسد این نعمت ها و موهبت هایی که بر من عطا شده از کیست؟؟یا من در برابر خالق اینها چه باید بکنم؟؟و....
حواس پنجگانه
هلن کلر میگوید:...گاهی فکر میکنم چه خوب است،هر روز به گونه ای زندگی کنیم که گویی فردا نیستیم....مثلا از چشم هایمان طوری استفاده کنیم که گویی فردا دچار نابینایی خواهید شد و...
اینا موضوعاتی هستن که عموما تو انشاها میدن به هر حال اگه تو موضوعی گیر کردی بهم بگو تا بنویسم...
با سِپاس...