18-05-2017، 18:54
مطالعه هیچ فایده ای نداره وقتی چن تا آدم اسکلو ب عنوان رایس جمهور انتخاب میکنن !چون آخر همشون یه چیزه اونم بدبختی مردم اونم ب شکلاي مختلف !
من راجع چیه اینا مطالعه کنم ?وقتی همه چیز روی پرده ی سینما برای من و همه داره اکران میشه ? .-.
وقتی همه چیز شده باند بازی و پارتی بازی ما چیپ برسم مطالعه کنیم ?
روش های اختلاسو ?
جامعه ی ما داره ب سمت پپليسم بودن می ره چون اخوندا میخوان ک این بشه تا بتونن راحت مردمو خر کنن
همه جای دنیا واسه رشته ی انسانی سر و دست ميشکونن ایران واسه تجربي :|
تاحالا فک کردی چرا ??
واسه اینکه ی پزشک یا یه مهندس نمیتونه راجع سیاست حرف بزنه یا تو اوضاع جامعه مشارکت کنه و لی یه روانشناس یل یه کسی ک علوم سیاسی خونده راحت میتونه دم اینارو قیچی کنه !
اصلا ميدونستين ک همین اخوندا میخوان رشته هایی مث روانشناسی و یا مانند اینو ور دارن ولی جرات نکردن ?
اونوقت تو دلت خوشه ب مطالعه راجب 2 کاندید ?
ک چی بشه ?
آخرش ک ب ما چیزی نمیرسه می رسه ? (:
من راجع چیه اینا مطالعه کنم ?وقتی همه چیز روی پرده ی سینما برای من و همه داره اکران میشه ? .-.
وقتی همه چیز شده باند بازی و پارتی بازی ما چیپ برسم مطالعه کنیم ?
روش های اختلاسو ?
جامعه ی ما داره ب سمت پپليسم بودن می ره چون اخوندا میخوان ک این بشه تا بتونن راحت مردمو خر کنن
همه جای دنیا واسه رشته ی انسانی سر و دست ميشکونن ایران واسه تجربي :|
تاحالا فک کردی چرا ??
واسه اینکه ی پزشک یا یه مهندس نمیتونه راجع سیاست حرف بزنه یا تو اوضاع جامعه مشارکت کنه و لی یه روانشناس یل یه کسی ک علوم سیاسی خونده راحت میتونه دم اینارو قیچی کنه !
اصلا ميدونستين ک همین اخوندا میخوان رشته هایی مث روانشناسی و یا مانند اینو ور دارن ولی جرات نکردن ?
اونوقت تو دلت خوشه ب مطالعه راجب 2 کاندید ?
ک چی بشه ?
آخرش ک ب ما چیزی نمیرسه می رسه ? (: