18-05-2017، 18:23
(18-05-2017، 18:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اينايي ک میگن همش شعاره برادر من احمدی نژادم زیاد شعار داد ولی عمل نکرد ...
(18-05-2017، 18:08)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دقیقا از وقتی ک تصمیم گرفتم بهت بگم ژیگول .-.
منم بدک نیستم ._.
توام دعوات میشد :V ?
+
آره واقعا آخرش طرفداراي رعيسي عن میشن :|
حالا پوستر روحانی و گرفته بودم جلو سپاهيا می گفتم فقط روحانی :/
او نام میخندیدند :| بعد گفتم وقتی رعيسي عن شد اونوقت ما ب شما میخندیم اسکلا ی بدبخت کوتاه فکر ://
بعد بابا گازشو گرفت رفت :|||
واقعا به چه اميدي فن روحانی شدي تو؟؟!!!!!
حداقل رييسي روكار بياد جامعه رو يه تكون اساسی ميده..
( داراي منبع معتبر ) !!
روحاني هم فقط مگ كاري بكنه كه 8 ساله بشه..
وگرنه قطعا رييسي رو كار مياد..
بعدشم کسی ک بر میگرده میگه تحریم ما رو مقاوم میکنه آدمه ?
دوس داری دوباره ب دوره ی سال 91,92 برگردیم ک مردم بخاطر تحریم شدید و تورم داشتن از گرسنگی و بدبختی می مردن ?
من خودم مامان بزرگ خدا بیامرزم اون سالا بستری بيمارستان بود در اثر تصادف .... با این ک سنم کم بود ولی می دیدم داریم چطوری داره تهران و واسه یه دارو زیر و رو میکنه (:
مامان بزرگ من اون سال تو بیمارستان پارسیان ب صورت خصوصی 2 ماه بستری بود خرج بيمارستانش فقط 100 میلیون شد !تازه سوا از دارو و تا اونجایی ک من میدونم شایدم بیشتر ...خیلی بیش تر !
حالا من دارم از تو می پرسم تو ب چ امیدی داری ب رعيسي رای میدی ی رو حاني ک همین جوری ورداشتن کردنش قاضی ی مملکت ! و هیچ چیزی از قانون و سیاست نميدونه البته ممکنه در طی کار یه چیزایی دستش اومده باشه ولی خب ...
ب نظر من ب عنوان یه مرجع دینی عمل کنه سنگین تره تا ی رعيس جمهور