15-05-2017، 18:01
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-05-2017، 18:03، توسط * MASIHA *.)
(14-05-2017، 21:16)فرانه خانوم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2017، 20:26)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرسی !
ولی من به هر چیزی که اعتقاد نداشته باشم به بختک دارم
دو بار روی داییم افتاده ... یه بارم روی مادر بزرگم ... لامصب گیر داده به ما اصن .
خخخخ
اره
مامان و بابای منم بختک روشون افتاده
میگن انگار یه چیز سنگین افتاده روت و نمیتونی حرکت کنی و به زور نفس میکشی
اما این نیز دلیل علمی دارد
اونم اینه که وقتی داری میخوابی باید ارتباطتو از این دنیا کاملا قطع کنی ولی ممکنه گاهی اوقات نیمه هوشیار باشی و به صورت دیگه یعنی بدنت خواب باشه ولی ذهنت هوشیار و در این مواقع خوابتو به صورت واقعی میبینی و حس میکنی
این یه جور اشتباه مغزه
برای درک بیشتر این موضوع میتونی تو گوگل سرچش کنی(چون فکر کنم مضخرف توضیح دادم)
حالا بریم سر موضوع مورد علاقه من یعنی آدم فضایی ها :cool:
دلیل اعتقاد من به موجودات فضایی اینه که تو این دنیای به این بزرگی ممکن نیست تنها باشیم
تعداد ستاره ها حتی از دونه شن های کل کره زمین بیشتره
اخیرا یه جا خوندم تخمین زدند که بیشتر 60 میلیار سیاره اونم فقط تو کهکشان ما وجود داره که میتونیم توش زندگی کنیم
به نظر شما اگه با موجودات فضایی ارتباط برقرار کنیم برامون خوب میشه یا بد؟
به نظرتون اینکه بعضیا میگن ما توسط آدم فضایی ها دزدیده شدیم درسته یا نه؟ ممکنه آم فضایی ها خیلی باهوش تراز ما باشند و انسان هارو برای تحقیقاشون بدزدن؟ یا با بعضی از آدم های خاص در ارتباط باشن؟
دایی من وقتی بهوش اومد جای چنگ روی گردنش بود ...
لابد اینم اشتباه مغزه ! : |
(14-05-2017، 21:16)فرانه خانوم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا زیاد فکرتو درگیر نکن ... یه سری آدم لوزی تو تخیلاتشون آدم فضایی ساختن کردن تو مخ امثال من و تو ... زیاد بهشون فک نکن ! باشه دختر خوب ؟
(14-05-2017، 20:26)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرسی !
ولی من به هر چیزی که اعتقاد نداشته باشم به بختک دارم
دو بار روی داییم افتاده ... یه بارم روی مادر بزرگم ... لامصب گیر داده به ما اصن .
خخخخ
اره
مامان و بابای منم بختک روشون افتاده
میگن انگار یه چیز سنگین افتاده روت و نمیتونی حرکت کنی و به زور نفس میکشی
اما این نیز دلیل علمی دارد
اونم اینه که وقتی داری میخوابی باید ارتباطتو از این دنیا کاملا قطع کنی ولی ممکنه گاهی اوقات نیمه هوشیار باشی و به صورت دیگه یعنی بدنت خواب باشه ولی ذهنت هوشیار و در این مواقع خوابتو به صورت واقعی میبینی و حس میکنی
این یه جور اشتباه مغزه
برای درک بیشتر این موضوع میتونی تو گوگل سرچش کنی(چون فکر کنم مضخرف توضیح دادم)
حالا بریم سر موضوع مورد علاقه من یعنی آدم فضایی ها :cool:
دلیل اعتقاد من به موجودات فضایی اینه که تو این دنیای به این بزرگی ممکن نیست تنها باشیم
تعداد ستاره ها حتی از دونه شن های کل کره زمین بیشتره
اخیرا یه جا خوندم تخمین زدند که بیشتر 60 میلیار سیاره اونم فقط تو کهکشان ما وجود داره که میتونیم توش زندگی کنیم
به نظر شما اگه با موجودات فضایی ارتباط برقرار کنیم برامون خوب میشه یا بد؟
به نظرتون اینکه بعضیا میگن ما توسط آدم فضایی ها دزدیده شدیم درسته یا نه؟ ممکنه آم فضایی ها خیلی باهوش تراز ما باشند و انسان هارو برای تحقیقاشون بدزدن؟ یا با بعضی از آدم های خاص در ارتباط باشن؟