15-05-2017، 10:19
(15-05-2017، 10:09)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه هرطو مایلدجناب آقایه ریلکس
(15-05-2017، 10:03)LUSY2001 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره والا.راستی جناب آقابه ریلکس چرا درخواست دوستیم رو قبول نکردی هان؟؟!!
قبول هم بكني بعد چند روز باگ ميخوره انجمن پاك ميشه ..!!
نكنيم سنگين تريم..!!
(15-05-2017، 10:06)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2017، 9:56)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2017، 9:47)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اهاا..توقع نداشتم ://
(15-05-2017، 9:42)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الهه داشتيم؟؟!!!! :||
چی؟! ._.
با تو نبودم که .____.
با اونی بودم که خطاب قرار دادیش :|
هنوز سنگینی یه کلمه ی دیروزش رو دوشمه :|||
خخخ..تو اين كه دستي تو هنر دارن شكي نيس..!!
خوب خيليا فك ميكنن كذبه تدريس تو سن ماها..!!
ولي خوب مسعله اينه كه همچين چيزاي كوچيكي ارزش دروغ گفتن نداره اصن :||
نه من همچین جسارتی نمیکنم (:
کارِ کوچیکی که نیست ._.
اراده و فکر خوب میخواد (:
ولی اصلا چیز عجیبی نیست ._.
اختيار دارين O__O
به چند تا دهه هشتادي و بعضا نودي درس ياد دادن اونقدر ها هم مهم نيس..!!
وآلا..
ما يه گودزيلا داريم تو فاميل..16 سالش هم نيس..تافلشو داره ميگيره..خاك برسر من :/