14-05-2017، 20:15
(14-05-2017، 19:08)Ƥɾiŋςҽss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فکر نمیکنم فقط به این دلیل باشه که چون تو قران اومده روش تحقیق نمیکنن
(14-05-2017، 17:10)فرانه خانوم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2017، 13:27)Ƥɾiŋςҽss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوم یکی که نیس! کُلـآ عـآشق موضوعـآت ماوراییَـم #_#
البتـه بیشتَـر دوست دارم تو ذهنم چیزای ماورایی خلق کنم...و بـآورشون دارم دگ^__^
(تـآ حـآلا چیز خـآصی ندیدم..!)
(14-05-2017، 0:03)فرانه خانوم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امـا تو قـرآن هم دربـآرشون نوشتهـ...
کلی رفتم درباره ی جن تحقیق کردم
در آخرم به این نتیجه رسیدم که وجود ندارن
دلـیل نمیشه وُجـود هرچیـزی که "نمیبینیمُو" انکآر کنیم (^_^ )
با این جملتون موافقم که گفتین نمیشه هرچیزیو که نمیبینیم انکار کرد
اما همه میگن جن وجود داره چون تو قرآن نوشته. به جز این دلیل دیگه ای نداره
اگه وجود داره پس چرا تا حالا هیچ تحقیق توسط دانشمندا روش صورت نگرفته؟
اصـولـآ چنین تحقیقـایی رو دانشمندان خـارجی (بیشتر آمریکـا و یـا اُروپـآ) انجام میدن که سندی ندارن که اثبات کنه جن وجود داره! البته ما هم تنها سندمون قـرآنه (و یه سری شایعات از طرف مردم که خودم به شخصه قبولشون ندارم) امـا تعداد دانشمندای اُروپـایی و آمریکایی که مسلمـان هستن خیلی محدوده! نباید انتظار داشت دنباله چیزی رو بگیرن که توی کتاب "مسلمـانان" بهش اشـاره شده (قبول ندارن خُب!) پس ترجیح میدن برن دنبال تحقیقات "چگونگی تشکیل زمین" و یا "رازهـای مثلث برمودا" که واقعی تر به نظر میان... ^___^ و این بحث هـای جن و... رو بیشتر بزارن واسـه فیلمـآی فـانتزی تخیلیشون!! از دانشمندای ایرآنی هم نمیشه انتظـآری داشت! :-| پس باید بشینیمو و بشینیم تـا شاید اسراری که تو کتاب اسمونیمون نوشته سـالهـآ و یـآ شاید قرن هـا بعد توسط یه دانشمند غیر مسلمان تـازه "کشف شه"
-ببخشید طولانی شد!
یکی از زیست شناسای دانشگاه آکسفورد گفته که احتمال وجود جن و سایر موجودات ماوراء طبیعی رو به دلیل نداشتن پشتوانه علمی با احتمال وجود پلنگ صورتی در دنیای واقعی میدونه.
بخاطر همین نمیتونم قبول کنم که وجود دارن چون به قول خودتون تنها سند وجود داشتنش اینه که تو قرآن اومده و به جز اون هیچ مدرک دیگه برای اثبات واقعی بودنشون وجود نداره
موضوع وجود داشتن جن ها سال به سال داره کمرنگ تر میشه و فکر میکنم مردمان آینده از داستان هایی که درمورد جن ها گفته میشه خندشون بگیره