14-05-2017، 12:57
(14-05-2017، 12:51)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آخی عزیزم مگه کی بهت گفته بداخلاق؟
(14-05-2017، 12:47)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همیشه با اعصاب من بازی میکنید بعد میگید شیوا بد اخلاقه بخدا
(14-05-2017، 12:42)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخ خودتوکنترل کن گلم
باید تاپیک رای گیریو میزاشتم تو امضام ک دیده بشه حس میکردم میاید میخونید تنبلا
ببخشیداصلایادم نبودهمچین مسابقه ای شرکت کردم :cool:
(14-05-2017، 12:50)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2017، 12:44)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه روز خوب میاد ک اینم ميسوزونيم و ب فنا میدیم :/
(14-05-2017، 12:40)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هعي -_-
یه روز خوب میاد ک من همه کتابای درسي مو بسوزونم و به فنا بدم :|
اون روز ی کتاب روش کار یا پروتوکل کشوری میزارن جلوت میگن اون همه ک خوندی مهم نیست باید اینو بخونی
من خیلی دوست دارم این.کارو بکنم ولی انقدر کیسای متفاوت میبینی حتما باید کتابه کنار دستت باشهrding