11-05-2017، 11:35
(11-05-2017، 11:30)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2017، 11:28)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من دعوا رو شروع نکردم اگه بری از اول بخونی میفهمی (:
(11-05-2017، 11:27)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2017، 11:21)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2017، 11:18)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سوال اولو باید از خودت بپرسی !
اول بگو شوخی سرت میشه یا نه ؟
از هر کی بپرسی بهت میگه همه رو فکر دور اندیش من حساب میکنن ...
تو خوبی هوا بده !
+
به سلامت .
بدبخت اونایی ک دارن روی تو حساب باز میکنن ...
خوبه ک فهمیدی ! ._.
+
بای
سوال اولو از خودم پرسیدم : آره شوخی سرم میشه ..
پس اونایی که رو تو حساب باز میکنن که دیگه ..
خداحافظی کردی عزیزم ..
من خیلی می فهمم ... فکر کنم تا الان فهمیده باشی !
من روش حساب باز میکنم :/
ب من فش دادیا D::::
دعوا نکنید زشته عههه فردا میلاده ^^
خخ خوندم ..
(11-05-2017، 11:32)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2017، 11:30)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2017، 11:27)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-05-2017، 11:25)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خودت چی فکر میکنی ؟ -_-
دعوا شده ؟ :/
درسا وایسا من برم بهرام جفت زن و ممد دولول رو بیارم D:
مسخره :|
حوصله ی شوخی رو ندارم -_-
حساس نشو :v
+طرف همش ۱ ماه عضوه انجمن میگ رو من حساب باز میکنن :v
بانک ملی با این همه قدمتش ملت روش حساب باز نمیکنن ولش باااع :v
با مادربزرگ انجمن دعوا نکنید ..
گناه دارع ...
بانک ملی چه ربطی داشت ؟ داری می پیچونی ! : |
همه مدیرا از ۰ شروع کردن مادربزرگ !
سیم رابط بده ربطش بدم با سرعت نور :|