11-05-2017، 10:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-05-2017، 10:50، توسط -Demoniac-.)
(10-05-2017، 21:01)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن کوروش بود :|
(10-05-2017، 16:48)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ولی بهتر از نا امیدیه :|
پس به قول کوروش ، زنده باد اشتباه خوب من :|
(:
راستی یادمه مدیر بودی ..*
چی شد ک استفاده دادی : |
احیانا بهرام نبود ؟ :|
بخاطر درس و مشق و زندگی استفا دادم ..
اسمت چی بود ؟ :||
ارع خوب کردی اینجا کلا نون و اب نمیشه واسه ادم :/
برو بچسب به درست ._.
درسا -_-
اخرین باریه ک خودمو معرفی میکنم :|
این فک کنم پنجمین باربود :/
(10-05-2017، 21:10)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حساس نبود
(10-05-2017، 20:28)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-05-2017، 19:57)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اشتباه تایپی شد ._.
(10-05-2017، 16:48)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-05-2017، 16:20)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این امید اشتباهه :|
ولی بهتر از نا امیدیه :|
پس به قول کوروش ، زنده باد اشتباه خوب من :|
(:
راستی یادمه مدیر بودی ..*
چی شد ک استفاده دادی : |
(10-05-2017، 15:44)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زیاد به خودت فشار نیار :/
سلاین خسته کوفته داغون
من بودم کل شيفتمو میخوابیدم :|||||
دُرسا ، استعفا ن استفاده D:
(10-05-2017، 18:46)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-05-2017، 17:42)Freeze Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هووووف چقد عوض شده اینجاا؟؟
چه کاربرای جدیدی اومدن
مگه قرار بوده نیان؟
منظورش احتمالن رفتار کاربراست نه اینکه چرا اومدن ..
شایدم برعکس
از دست این کیبورد :/
بعضی وقتا اصلا یه چیز دیگه میزنم یه چیز دیگه میاد :|
اکشال نداره (;
سر کلمات حساس دقت کن :v

(11-05-2017، 6:31)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به نظر شما ندونستن جرمه ؟ :|
(10-05-2017، 12:39)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-05-2017، 12:36)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ن بابا چ روشن فکری ؟ فقط حقیقتو گفتم (: !
چه روز خسته کننده ای ! : |
(10-05-2017، 12:36)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-05-2017، 12:33)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوشی همین نزدیکیاس !
هووووف مُردیم از خووشے (:
فقط تو داری به خودت تلقین میکنی ک نیس ._.
خوش بودن فقط یه ذهن سالم و بیخیال میخواد (:!
چه دقیق و روشن فکر!
مسیحا ....اسمتو اصلا نشنیده بودم ..*
: (
چه خام و بی محتوا !
ندونستن تو شامل حال من نمیشه ... میشه ؟
ولی مسیحا اسمه !
اسمی که برای هر دو جنس ( زن و مرد ) بکار میره .. بهتره راجع به چیزی که نمیدونی تحقیق کنی .. تا ...
خوبه که لااقل مثل خیلیا تو مجازی دروغ نمیگی .....
خب عزیزم اسمت برام جالب بود و زیادم نشنیده بودم ... یعنی شنیده بودم ک اسم یه پسر مسیح باشه ولی مسیحا رو نمیدونستم ...
یه اسمم نیاز به تحقیق نداره بعضی اسم هارو ادم زیاد میشنوه ولی بعضی اسم ها کمن !
بعدشم من نگفتم ک اسمت بده گفتم زیاد نشنیدم :| میتونی روی جمله و کلمات دقت کنی !
دلیلیم واسه دروغ گفتن نمیبینم (:
(11-05-2017، 9:29)* MASIHA * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی بچه ای :/
دیگه هر کی از اسمم ایراد بگیره میدم بابام جوابشو بده !!
+ سلام .
من رو اسمم خیلی حساسم ... حساس
:||||||||||
-_-