09-05-2017، 18:42
(09-05-2017، 18:38)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب اون برنامه ای رو ک من گفتم باید شبانه روز بخونی تا بتونی اون کتابارم بخونی !
(09-05-2017، 18:35)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-05-2017، 18:29)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره اره باید بخونم ._.
(09-05-2017، 18:25)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-05-2017، 18:21)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبه ک قبول داری :|
.
ارع خداایی دهن ادم صااف میشه:/
اووومممم کلاآس چندی
نهمم امسال انتخاب رشته داریم ... نمیدونم چه رشته ای برم گیج شدم -_-
از طرفی واقعا به هنرستان علاقه دارم از طرفی یه ملت دارن من وزیر سوال میبرن ک تو تو تجربی و رشته های خوب ک میتونی و استعداد داری چرا نمیری :|
پَس خوب خوب بخوون تا اولویت بندی رشته ت گند نزنه ب زندگی و اینده ت
اوووممم من اولویت اولم ریااضی بوود ولی خب از اونجاای ک حالم از هندسه و دیفرانسیل بهم میخوره نرفتم رفتم تجربی ولی الان از رشته م پشیمونم چون داوطلبا زیاادن و احتمال قبولی کَم :/
الاان اگ ب عقب برگردم همون ریااضی رو تحمل میکنم ته تهش ی مهندس میشه ادم
توووم برو پیش مشااوره وقتی کارنامه تو گرفتی و اولویت بندیاات اومد
موفق بااشی عزیزم^—^
ریاضی ک اصلا به روحیه من نمیخوره :| عمرا برم ریاضی :/
خب اگه واقعا تلاش کنی واسه تجربی و کتابارو خوب زیرو رو کنی به قول معروف (خربزنی ) راحت میتونی پاس کنی و وارد این رشته بشی ._.
من جای تو بودم به غیر کتابای درسی چن تا کتاب واسه مطالعه ی معمولیم میگرفتم ک به غیر اونا اطلاعات خودم بره بالا و اگه یه چیز بالا تر از سطح کتاب باشه بتونم جواب بدم :| البته این کارو درصورتی میکردم ک کتابای مسخره ی درسی رو تموم کرده باشم :|
اووومممم دلت خووشع هااا
بذار سال چهاارم بیای بت میگم ما تو تموم کردن کتابای خودمونم موندیم خخ والاا بخدااا بریم اطلاعات کسب کنیم؟؟!!
ولی خب من اگ نیارم رفتم مترجمی زباان امساال
ینی تو روح مدرسه آخیییش رااحت شدیم ی دومااه
- سلآم نیلو جاان خووبی گلم
زبانم خوبه ولی دوست ندارم به عنوان یه رشته برم بخونمش ._.
من اگه زبانو کامل تموم کنم میرم فرانسویم یاد میگیرم ! دوست دارم (: