04-05-2017، 19:38
(04-05-2017، 19:32)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب ادم رابطش با دوست پسرش ک تا همیشه نمیمونه :/
خجالت نمیکشی شیوا جان جلو پدرت همچــین چیزایی میگی :|||
پــ فلسفه دوست پسر داشتن از نظر شماها همینه O_O
(04-05-2017، 19:25)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 19:19)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب اگه بخوایم از جنبه ی حمالی بخوایم حساب کنیم خیلی خوب موثره
(04-05-2017، 19:16)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این همه گپ و چنل ساختن..
ولی هنوز انجمن یه پبج اینستا نداره!!
هــعــی..
نمیخواد خب چیکارش کنم
گپ و کِلن و اینارم اسکی رفتن دیگه ...
صاحب سایت یکی دیگس ک ب چپشم نیست
(04-05-2017، 19:19)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بریم خرید بارارو بیاره
(04-05-2017، 19:17)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بهتر :|
ای جان خسته نباشی منم عصر رفتم خرید از کتو کول افتادم انقدر بار کشیدم
چرا من دوست پسر ندارم
دوست پسر میخوای چی کار ؟ :/
درد سر داره ._.
البته واسه من درد سر داره واسه تو نداره :|
مخصوصا اگه اهل خرج کردن باشه :|
تیغ زدن کار خوبی نیست =/
کم پیش میاد ک اون وسط عاشق طرف بشی ._.
پس تا میتونی باید بکنی :| یعنی خود اون طرفم قطعا همه ی اینا رو در نظر میگیره ک میاد با یه دختر دوست میشه ..*
تو جامعه ی امروزه دخترا خرجشون زیاده به عبارت دیگه قر و فرشون زیاده ._.