(04-05-2017، 17:43)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 17:41)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سسشو فقط دیدم :|
(04-05-2017، 17:38)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ماشالآ..
(04-05-2017، 17:34)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.املت ن :|
(04-05-2017، 17:23)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فكرشو بكن شب خسته و كوفته از سركارت برگردي غذا سوخته بزارن جلوت يا خيلي لطف كنن نيمرو تازه بزنن : )
منم خیلی خستم :|
ولی نمیتونم بگم همه چی بلدم :/ چون پیش مامانم چن باری واستادم میتونم یه چیز فلبداهه به خورد دیگران بدم:/
خوبه ک قبول داری :/
منظورم از رو کتاب اشپزیه یکی دوبار پختم همه خوششون اومد !._.
دلم به حال خودمون ميسوزه
منم از رو كتاب املت درست كردم عالی شد :/
سوپ شیر درست کردم باماکارانی ...
ن ته گرفته بود ن سوخته بود :|
دیگه زیادی داری ما رو دست کم میگیری (:
الله وكيلی ماكاروني رو از رو كتاب درست كردي؟؟ ._.
ما ايمان كامل داريم به هنر تك تك شماها :|||
وگرنه ابکش کردنش ک کاری نداره ._.
اره ایمان بیار تا رستگار بشی :/
به قول شيوا هوقااااا.. اميدوار شدم به نسلتون :4chs:
افرين.. هي ميگم دهه هشتاديا ميفهمن هي بگين نه : )
حالا هر موقع تونستي قرمه سبزي يا فسنجون بدون مامي و كتاب درست كني اون موقع بايد برات جشن گرفت :/
(04-05-2017، 17:46)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 17:41)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-05-2017، 17:38)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ماشالآ..
(04-05-2017، 17:34)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.املت ن :|
(04-05-2017، 17:23)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فكرشو بكن شب خسته و كوفته از سركارت برگردي غذا سوخته بزارن جلوت يا خيلي لطف كنن نيمرو تازه بزنن : )
منم خیلی خستم :|
ولی نمیتونم بگم همه چی بلدم :/ چون پیش مامانم چن باری واستادم میتونم یه چیز فلبداهه به خورد دیگران بدم:/
خوبه ک قبول داری :/
منظورم از رو کتاب اشپزیه یکی دوبار پختم همه خوششون اومد !._.
دلم به حال خودمون ميسوزه
منم از رو كتاب املت درست كردم عالی شد :/
سوپ شیر درست کردم باماکارانی ...
ن ته گرفته بود ن سوخته بود :|
دیگه زیادی داری ما رو دست کم میگیری (:
الله وكيلی ماكاروني رو از رو كتاب درست كردي؟؟ ._.
ما ايمان كامل داريم به هنر تك تك شماها :|||
(04-05-2017، 17:39)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مسلما کسی که مسئولیت زندگی رو قبول میکنه باید وظایفشو تمام و کمال انجام بده چون طرفِ مقابل گناه نکرده .___.
هر چند الان هر دو ، شب خسته و کوفته میان :/
كاملا درسته..!!
چون الان زندگي كفاف نميده بايد هردو شاغل باشن براي يه زندگي مفرح و شْاد ...!!
جُدا از مسائلِ اقتصادی الان کم پیدا میشه دختری که فقط خونه باشه ._.
هنوزم هستن..
قطعا!! :|