04-05-2017، 17:43
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-05-2017، 17:45، توسط -Demoniac-.)
(04-05-2017، 17:41)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سسشو فقط دیدم :|
(04-05-2017، 17:38)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ماشالآ..
(04-05-2017، 17:34)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.املت ن :|
(04-05-2017، 17:23)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فكرشو بكن شب خسته و كوفته از سركارت برگردي غذا سوخته بزارن جلوت يا خيلي لطف كنن نيمرو تازه بزنن : )
(04-05-2017، 17:18)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم خیلی خستم :|
من واقعا حال ندارم وگرنه بالفعل همه چی بلدم ._.
ولی نمیتونم بگم همه چی بلدم :/ چون پیش مامانم چن باری واستادم میتونم یه چیز فلبداهه به خورد دیگران بدم:/
(04-05-2017، 17:19)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبه ک قبول داری :/
بله قبول دارم :|
تو ك گفتي در سطح نميرو بيشتر نيستی !! : )
منظورم از رو کتاب اشپزیه یکی دوبار پختم همه خوششون اومد !._.
دلم به حال خودمون ميسوزه
منم از رو كتاب املت درست كردم عالی شد :/
سوپ شیر درست کردم باماکارانی ...
ن ته گرفته بود ن سوخته بود :|
دیگه زیادی داری ما رو دست کم میگیری (:
الله وكيلی ماكاروني رو از رو كتاب درست كردي؟؟ ._.
ما ايمان كامل داريم به هنر تك تك شماها :|||
وگرنه ابکش کردنش ک کاری نداره ._.
ایمان بیار تا رستگار شوی