27-04-2017، 19:45
(27-04-2017، 19:12)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بع بع
(27-04-2017، 18:00)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-04-2017، 7:36)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-04-2017، 6:27)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-04-2017، 3:22)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نصفِ شب نسخه زدین !!! ._.
نیـــت مهمه :|
خیلی تحت فشار بودن .-.
تحت فشار ؟
طبیعتا وقتی نزدیک 200 تا شه نسخه میزنن !
ما که فشاری رومون نیومد حالا اگه شما خیلی بت فشار وارد شد بگو بم ک نسخه بدیو خودت بزنی ((:
در جریان هستی ک من خیلی راحت تخریب میکنم؟؟؟
نکن برادر تا وقتی ریپلی نشدی ریپلی نکن ....
منم حوصله بچه بازی ندارم افرین
من نمیدونم اصلا کسایی که نمیشناسم چطوری نسبت بمن اینقدر منفی هستن حداقل میزاشتین خودم باشم اونجایی ک صحبت میکنید در موردم شاید برعکس میشد
نه نمیدونستم و اصلنم برام مهم نیست :|
شهرت آدم همیشه جلوتر از خودشه .. البته من تا خودمم نبینم ب ی آدم دید منفی پیدا نمیکنم .. ولی خب ملاحضه کردیم خواهر