(24-04-2017، 13:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2017، 10:13)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-04-2017، 19:44)尺ξžά نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیدی گفتم میبره بارسا حالا قایم شو مسی هم گل زد دعا من بود زنده باد بارسا
(23-04-2017، 19:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-04-2017، 19:22)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان ال کلاسیکو یادتان نرود رئال امشب سوراخ میشود :112:
بدون نیمار نِفلشون میکنیم : )
امشب که دیدی مسی گل زد میفهمی بارسا بدون یه بازیکنم همون بارسا بارسلونا فراتر از یک باشگاه
چه صحنه قشنگی
رئالی ها حسرت بخورید به حال ما ابی اناری ها
من بارساییم :|
اره از اون جمله بدون نیمار نفلشون میکنیم گفتنت تا دورویی ات خجالت نکش بگو رئالیم پس نشون میده هواداران رئال بی غیرتن غیرتتونم لو رفت