21-04-2017، 19:10
(21-04-2017، 19:08)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2017، 19:05)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.چقدم من ریش دارم
(21-04-2017، 19:04)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2017، 19:00)ali.... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-04-2017، 18:58)حسین عموشاهی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سوگول اواتارت علامت شیطان پرستی داره
عاقد اینجا نشسته
جناب عاقد همینجا یکی از این دخترارو به عقد من دربیارم بجمب میترشم میمونم رو دستتااا توهم که حوصله نداری دبه ترشی با خودت اینور اونور ببری
باشه باشه
بدوووووووووووو بدوووووووووووووو داماد خوبی که هیچ کس او را تحویل نمیگیرد با کیفیت و عالییییییییییییی
بدو بردنش بدو با عاقد بسیار خوب و مفتی بدو بدو بردنش
خوبه؟![]()
عالی فدای ریشت بازم بگو شاید کله یکیشون داغ باشه بیاد منو بگیره![]()
بدوووووو او همیشه سلام میکند و احوالپرسی میکند پسری بسیار موودب و مهربان بردنشا بدو پس
بازم بگم ؟
اصن اینارو ولش کن بیا منو تو ازدواج کنیم