(18-04-2017، 20:37)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-04-2017، 20:31)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-04-2017، 20:30)k1.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-04-2017، 20:27)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نگفتی متولد چ روز و ماه و سالی هستینننن
(18-04-2017، 20:23)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدا از دلت بشنوه ننه D:
اوووممم میدونی الی تو منو یاد رویا میندازی ۱سال پیش اینجا بود الان دیگ خبری ازش ندارم ولی هروقت ک باتو میچتم حس میکنم رویاس
رویا دختر خوبی سعی کردم نره اما گف رفتنم بهتره
جاااان؟؟
اسمش رومیا بود اشتب گرفتی
وااا چ سوالایی میپرسیناااا
۱۸سالمه همین کافیه بنظرم
(18-04-2017، 20:30)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-04-2017، 20:27)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-04-2017، 20:23)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خدا از دلت بشنوه ننه D:
اوووممم میدونی الی تو منو یاد رویا میندازی ۱سال پیش اینجا بود الان دیگ خبری ازش ندارم ولی هروقت ک باتو میچتم حس میکنم رویاس
من همه رو یادِ یکی میندازم ولی هیچکس خودمو یادش نمیاد .___.
عجب (:
ههه مث من ک یکی هروقت بام میچته یادتو میوفته
من بازم تمام تلاشمو کردم که این فکرو نکنه
معذرت همزادی (:
خخخخ همیشه ذکر خیرت تو چتامون هس خانوممم گلی خخخ
خواهش فداات ن دیگـباش کنار اومده خخ
(18-04-2017، 20:39)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-04-2017، 20:28)Sooogoool نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شلاااممممم.خوفم توخوفی ددی جون؟
(18-04-2017، 20:25)fatemeh.mh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عجب...
سلاااممم قند عسل بابا خخ خوفی؟؟![]()
فدا مداا چ خبرااا