09-04-2017، 13:17
+خب چن تا راهه. حالا مثلا من خودم خیلی ب ویو و اینا عقیده ندارم تا ی حدی عقیده دارم اگه مثلا ی اهنگی مث پلنگ یا ی اهنگی مث ویتامین سی و اینا ویو بگیره خیلی خوش حال میشم چون میدونم اهنگ هیپ هاپه . اهنگ دنسی وماشینی و اینا خب خیلی راحت تر ویو میگیره ولی وقتی ی اهنگ هیپ هاپه و یه ذره کلمه هایی داره ک همه جا نمیشه گذاشت وقتی پلی میگیره خیلی خوش حال میشم مثلا البوممون الان نزدیک 49_50 میلیون ویو گرفته تو رادیو جوان ک از تمام البوم های هیپ هپ و ار اند بی خیلی بیشتر ویو گرفته و این منو خوش حال میکنه چون میدونم البوممون خیلی اهنگ رقصی خیلی نداشت توش بیشتر اهنگای هیپ هاپ بود و وقتی یه البومی ک هیپ هاپه و کومرشالم هست البته میگم البوم ما هیپ هاپه خیلی کومرشاله ک میخوایم عام پسند باشه همه گوش کنن . وقتی میبینم اون اهنگا خیلی پلی شده اون برای من خیلی خوش حال کنندس میگم ک حداقل مردم گوش میکنن بعد یه راه دیگه ک میتونی بفهمی اهنگت چقد گرفته و چقدر خوبه توی کنسرتاس . وقتی تو کنسرتا میبینی مردم چقد باهاش میخونن کدوم اهنگ جواب میده کدوم اهنگ جواب نمیده ینی با زمان و این چیزا ادم میفهمه. مثلا ما وقتی اهنگ تهران مازراتی رو دادیم بیرون فک میکردیم یه سینگل باحاله فک نمیکردیم دیگه خیلی این طوری بگیره ولی هی ک زمان میگذره با مردم ک هی حرف میزنیم یا تو کنسرتا میخونیم میفهمیم تهران مازراتی هم مث تابستون کوتاهه و سیگار صورتی و سیاه مث برف و پلنگ و اینا گرفته . این اهنگا اهنگایین ک مردم تا میشنون باهاشون خاطره دارن و هنوز باهاشون حال میکنن. برای همین مدلای مختلف هست ک میتونی بفهمی اهنگت چقد گرفته ولی خنده دارش اینه ک وقتی اهنگو میدی هیچ وقت نمیتونی پیش بینی کنی که این اهنگ قراره انقد خوب بشه یا برعکس
بازم ادامه داره هااا