(06-04-2017، 17:47)♣ ŦΛŁŁ GłЯŁ ♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خانوم شما مدركت اجتماعي سال هشتمه !!
(06-04-2017، 17:38)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داری اشتب میگی آقا اون زن بدون دستور اسکند تخت جمشیدو به آتش کشید چون آتن رو ایران به اتیش کشید در کل اسکندرو عشقه..
(06-04-2017، 17:30)♣ ŦΛŁŁ GłЯŁ ♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوب مسله اينه ك نخوندي !!
(06-04-2017، 17:27)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من خوب تاریخ خوندم چون علاقه دارم من اسکندرو خیلی دوست دارم ....
(06-04-2017، 17:25)♣ ŦΛŁŁ GłЯŁ ♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با عشق و وفاداری ادامه ی رابطه....
داریوش هخامنشی یا عشقم اسکندر مقدونی؟؟
داريوش هخامنشي...
يكم تاريخ بخون خو بعد بگو اسكندر عشقم :|
كوروش كبير يا حضرت محمد؟؟
از داریوشو و کوروشم خوشم نمیاد زیاد.
سنگدل
و نميدوني كه همه تاريخ و افتخار ايران زمين ب خاطر كوروش پدر و داريوش بزرگه !!
حالا اسكندر هم نماد قدرت بوده...ولي اينك مست باشه و دستور اتش زدن تخت جمشيد رو بده !!!
پول يا زيبايي؟؟
تاریخم خوندن..
هیچکدوم عشق♥♥
ما تاريخ طبري و امثالش...
پسر مو كوتاه خوبه يا بلند ؟؟!!