نتایج این دوره از مسابقات:
1- AMIR.E
6 رای منفی
مجموه آراء: 17 رای
2- حسین عموشاهی
2 رای منفی
مجموه آراء: 5 رای
2- miss potato
0 رای منفی
3- ÆMÆշЇÑζ
2 رای منفی
مجموه آراء: 4 رای
رای منفی بیشتر به خاطر تاریخ ثبت نام رای دهندگان است که باید یک ماه قبل یعنی 2017-03-1 ثبت نام می کردند..
نفر اول مبلغ 20 هزار تومان برنده شد که شماره کارت به من بدهد البته ترجیحا بانک ملی یا اگر خواست بگه بهش شارژ بدم.
نفرات دوم هر کدام یه شارژ 5 هزار تومانی برنده شدند که تو پ.خ به من بگن چه شارژی می خوان...
---------------------------------------------------------------------
1- AMIR.E
6 رای منفی
مجموه آراء: 17 رای
2- حسین عموشاهی
2 رای منفی
2- miss potato
0 رای منفی
3- ÆMÆշЇÑζ
2 رای منفی
مجموه آراء: 4 رای
رای منفی بیشتر به خاطر تاریخ ثبت نام رای دهندگان است که باید یک ماه قبل یعنی 2017-03-1 ثبت نام می کردند..
نفر اول مبلغ 20 هزار تومان برنده شد که شماره کارت به من بدهد البته ترجیحا بانک ملی یا اگر خواست بگه بهش شارژ بدم.
نفرات دوم هر کدام یه شارژ 5 هزار تومانی برنده شدند که تو پ.خ به من بگن چه شارژی می خوان...
---------------------------------------------------------------------
مسابقه برترین و زیباترین عکس سیزده بدر شما !!
همین الان عضو بشید و عکس هاتون رو برای ما بفرستید !!!
تو این مسابقه شما هر عکسی ک تو روز سیزده بدر با خانواده یا خلاقیت خودتون میگرید از درخت اب سبزه ها هر چی هرچی که مربوط به سیزده بدر ایرانی باشه برای ما میفرستید ما تو این تاپیک.با نام خودتون قرار میدیم و مورد نظر سنجی قرار میگیره!!!
امیدوارم لحظات خوشی رو کنار خانواده سپری کنید و با این جایزه خوشحال ترم یشید^_^
شروع از 12 فروردین 96
تا 21 فروردین 96
جایزه نفرات برتر
نفر اول 20 هزار تومان
نفر د وم 10هزار تومان
قوانین:
1- در این مسابقه خود اشخاص شرکت کننده هم می توانند به یکدیگر رأی دهند .
(رأی دادن به خود غیر مجاز است و محسوب نمی شود.)
2- نکته ی بسیار مهمی که در این مسابقه وجود دارد این است که افرادی که رای می دهند باید حداقل 1 ماه از عضویتشان در سایت گذشته باشد.
در غیر این صورت رأی مورد نظر محسوب نمی شود .
(به جز رأی افرادی که در قرعه کشی برنده شده اند و در نظرسنجی حضور دارند.)
3- بعد از پایان مسابقه اگر رأی ها بین چند شرکت کننده مساوی شد بین آنها قرعه کشی صورت گرفته و در نهایت دو نفر به عنوان برنده انتخاب خواهد شد.
4- اگر احساس شد که شخصی تقلب کرده نام او از لیست نظرسنجی حذف خواهد شد و از شرکت در دوره های بعدی که انشالله قرار است برگزار شود محروم خواهد بود ..
با سپاس.
تیم مدیریت انجمن فلش خور.