21-09-2012، 20:48
(21-09-2012، 20:44)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-09-2012، 20:40)................... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله که مدرک موجود است.
(21-09-2012، 20:38)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-09-2012، 20:35)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دروغ!!!
(21-09-2012، 20:29)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخخخخ
اصولا باید جلوی منشا خرابی رو گرفت.
شما آن ها را به این کار تشویق می کردید.
دروغ
صابر ميدوني چيه؟؟؟
منم بعدا ميزنم تو پره چنتا مدير!
صبر اله!
به جای در اوردن حرف از خودتون لطفا وقت بزارید و انجمن آقای علی 20 رو زیر رو کنید تا متوجه بشید.
اگر حوصله ندارید این کار را کنید مسئله دیگری است.
شما کجای انجمنمو دیدی که من گفتم تبلیغ کنن شما اگه مدرکی داری بگو
شما کاملا راضی و خوشنود بر این کار بودی و هیچ عکس العملی هم انجام ندادی برای این خیانت به دوستان قدیمیت.
شما از چند تا از کاربرای سایتم بپرس ببین من تو چت روم چی بهشون میگفتم
اقا صابر خواهشا نمیدونی تهمت نزن تهمت زدن زشته صابر من تورو مثل برادر بزرگترم دوست دارم بعد شما اینجوری به من تهمت میزنی