16-02-2017، 23:19
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-02-2017، 23:24، توسط mr.destiny.)
[quote']
همچنین در بخش دیگری از این برنامه، این نوجوان نابغه قرآنی با کامپیوتر مسابقه داد و توانست پیروز شود، به طوری که در عرض یک دقیقه توانست اطلاعاتی از ۱۵ صفحه قرآن که بدون اطلاع قبلی از او سؤال میشد ارائه دهد.
[/quote]
من اینو قبول ندارم
این مسابقه ای که شما میگید مسابقه با تایپیسته نه مسابقه با رایانه
اگه مثلا با یه نرم افزار برنامه نویسی برنامه ای نوشته بشه و مشخص بشه چه چیز هایی از رایانه خواسته میشه بعد هم اعداد وارد بشه اما به مرحله بعد(یعنی پردازش اعداد و ارائه نتایج) نریم
و گفتن اعداد به قاری و رفتن به مرحله بعد(شروع پردازش) در نرم افزار همزمان باشه(یعنی پردازش اطلاعات در انسان و رایانه همزمان آغاز بشه)
این مسابقه یه مسابقه واقعی و برابره
و من با احتمال صد درصد میگم هیچ انسانی در یه رقابت برابر نمیتونه از رایانه ببره
قطعا پردازش 15 صفحه برای رایانه بیش از 5 ثانیه به طول نمی انجامه
این خیلی هم براش زیاده
همچنین در بخش دیگری از این برنامه، این نوجوان نابغه قرآنی با کامپیوتر مسابقه داد و توانست پیروز شود، به طوری که در عرض یک دقیقه توانست اطلاعاتی از ۱۵ صفحه قرآن که بدون اطلاع قبلی از او سؤال میشد ارائه دهد.
[/quote]
من اینو قبول ندارم
این مسابقه ای که شما میگید مسابقه با تایپیسته نه مسابقه با رایانه
اگه مثلا با یه نرم افزار برنامه نویسی برنامه ای نوشته بشه و مشخص بشه چه چیز هایی از رایانه خواسته میشه بعد هم اعداد وارد بشه اما به مرحله بعد(یعنی پردازش اعداد و ارائه نتایج) نریم
و گفتن اعداد به قاری و رفتن به مرحله بعد(شروع پردازش) در نرم افزار همزمان باشه(یعنی پردازش اطلاعات در انسان و رایانه همزمان آغاز بشه)
این مسابقه یه مسابقه واقعی و برابره
و من با احتمال صد درصد میگم هیچ انسانی در یه رقابت برابر نمیتونه از رایانه ببره
قطعا پردازش 15 صفحه برای رایانه بیش از 5 ثانیه به طول نمی انجامه
این خیلی هم براش زیاده