12-02-2017، 20:01
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-02-2017، 20:11، توسط ~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ°.)
(12-02-2017، 19:59)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-02-2017، 19:58)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من مطمینم سحر جوونی :cool:
(12-02-2017، 19:53)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عزیزان داور آقای محسن ترکی بودن
وااااای میگم داور فغانی بود اقای فغانی
خود عادل فروسی پور گفت
من باید ثابت کنم این حرفوووو
یعنی شده عادل فروسی پور رو مثل سگ فحشش بدم اینوو ثابت میکنم
عادل فروسی پور خودش میگه اقای فغانی قصد اروم کردن بچه هاااا رو داره
--------------------------------------------------------------------------------
به گزارش "ورزش سه" از میکسدزون ورزشگاه آزادی، سیدجلال حسینی کاپیتان پرسپولیس که با زدن یک گل دربی پرفشاری را پشت سر گذاشت پس از پایان دربی 84 گفت: بازی خوبی بود، کاملا با هدف در زمین بودیم و همه دیدند بازی خوبی را در میدان به نمایش گذاشتیم.
او در مورد تنشهای پایان بازی هم میگوید: چیز خاصی نبود، او توهین کرد من هم توهین کردم اصلا چه کسی گفته بازیکن اخراج شده باز هم میتواند به زمین بیاید و توهین کند. او به زمین آمد و تیم را چید و لباس را عوض کرد و وقت بازی را هم کشت. نمیدانم چه کسی به او این اجازه را داد، تیم حریف فوتبال بازی نمیکرد. آنها 9 نفره در محوطه جریمه جمع شده بودند، بازی ما را آنالیز کنید متوجه فوتبال خوب ما میشوید.
محمد انصاری هم پس از این دیدار با اصابت بطری به سر مصدوم و راهی بیمارستان شد. حسینی در این باره میگوید: من متوجه نشدم اما اکنون دیدم سرش آسیب زیادی دیده و با بچههای اورژانس مشغول مداوا بود. ما یک هدف داریم و با تمام وجود آن را دنبال میکنیم. اکنون باختیم و از الان به بعد دنبال بازی بعدی هستیم.
اینم مدرک واسه مریم و دینا
گفتم من اگه بخوام چیزیوووو ثابت کنم میکنم
اقای محسن ترکی ابتدای بازی از دنیای داوری خدافظی کردن اینم مدرک حی و حاضررررر
محسن ترکی، داور باسابقه فوتبال ایران در ابتدای دربی از دنیای سوت و داوری خداحافظی کرد
به گزارش "ورزش سه"، داور پرتجربه فوتبال ایران که پیش از این شایعاتی در خصوص خداحافظیاش از دنیای داوری وجود داشت، امروز در دربی هشتاد و چهارم تصمیم خود را نهایی کرد و با بوسیدن چهارگوشه زمین از دنیای سوت و قضاوت خداحافظی کرد. داوری که البته در این مدت انتقادات زیادی را متوجه خود میدید و امروز در میان تشویق 70 هزار نفری که شاید روزگاری به خاطر سوتهایش موضعی منفی علیه او داشتند از دنیای داوری خداحافظی کرد.