11-01-2017، 1:25
(10-01-2017، 11:59)شیدا.14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-01-2017، 11:24)مهدی1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-01-2017، 19:23)شیدا.14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-01-2017، 16:39)تینا45 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-01-2017، 22:32)شیدا.14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم گیر افتادم
ب حرف دلت گوش بده اجی ولی اگه میدونی تصمیم دلت ممکنه باعث دردسرت شه از رو عقلت تصمیم گرفتی
من خودم الانش بین دل و عقلم گیر افتادم
اخ خیلی بده گیر افتادن بین دوراهی البته بستگی داره بین چیا باشه
به حرف عقلت کن چون قلب همیشه درست تصمیم نمیگیره و تحت تاثیر احساسات قرار میگیرد
ولی اگه دوسش داری چه کاری فقط قلب مقدمه
(08-01-2017، 19:23)شیدا.14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-01-2017، 16:39)تینا45 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-01-2017، 22:32)شیدا.14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم گیر افتادم
ب حرف دلت گوش بده اجی ولی اگه میدونی تصمیم دلت ممکنه باعث دردسرت شه از رو عقلت تصمیم گرفتی
من خودم الانش بین دل و عقلم گیر افتادم
اخ خیلی بده گیر افتادن بین دوراهی البته بستگی داره بین چیا باشه
به عقل اکتفا کن چون قلب تحت تاثیر احساسات نظراتش عوض میشه ولی....
اگه دوسش داری قلب مقدم بر همه چیزه
واقعا عذز میخوام فکر کردم اولی نیومده
اخه بستگی ب اون دوراهیم داره
دوراهی من بین اعتماد کردن و نکردنه
یه نفر اومده پیش من و گفته ک انتخابت غلطه چون هیچ علاقه ای بهت نداره اما من بهش اعتماد دارم و قلبم بهم میگه ک حرفش کاملا اشتباس. ب این دلیل میگم
خب امتحانش کن
ولی بدون عشق مقدسه نباید شوخیش بگیری