28-12-2016، 18:50
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-12-2016، 19:10، توسط سالی مگبراید.)
(28-12-2016، 18:38)آتوسا*-* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تازه اگه الان عکس خودم روببینی چی میگی
(28-12-2016، 18:31)سالی مگبراید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-12-2016، 18:23)آتوسا*-* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من اگه تمام جرعتم رو جمع کنم که اینو بگم یایه سیلی میخورم یایه تجاوز وحشیانه
(28-12-2016، 18:20)#*marg*# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان که من باهاش حرف میزدم
(28-12-2016، 18:18)آتوسا*-* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعد ادعاتون ميشه پسرا بي وفان؟
مجبور بودی همشو تو یه زمان
انتخاب کنی
یکی یکی بگو که ما به هم نمیایم و عشقم یکی دیگس
اين فقط يه نمونه از دخترهاست
گفت پسره
فقط می خواد اسم دخترارو خراب کنه
این هم سواستفاده پسرا :
(28-12-2016، 18:18)آتوسا*-* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سبزتیره
(28-12-2016، 18:01)سالی مگبراید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام دوستان من که هزاران هزار دوست پسر دارم چه خاکی برسرم بکنم نمیتونم یکی روانتخاب بکنم اگه یکی روانتخاب کنم بقیه حصودی شون میشه پس بهم به گین چیکار کنم
مجبور بودی همشو تو یه زمان
انتخاب کنی
یکی یکی بگو که ما به هم نمیایم و عشقم یکی دیگس
(28-12-2016، 18:15)سالی مگبراید نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-12-2016، 18:03)#*marg*# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حتماولی متمعا باش روان پزشک هم نی تونه کاری انجام بده چون بخواطر رنگ چشمام هستش که همشون دنبالم افتادنچشمامو که نیتونم رنگشون روعوض کنم
عزيزم شما حتما به يه روانپزشك مراجعه بكن
چه رنگیه؟؟؟
زیادم
خوش رنگ نیس
راستی آواتارم عکس خودمه