15-09-2016، 16:50
(15-09-2016، 16:06)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه خواهرتم بودبازم بهش میگی ضعیفه؟
(15-09-2016، 16:00)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-09-2016، 15:58)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-09-2016، 15:56)○°łåmýå°○ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-09-2016، 15:54)حصين ابلييس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه برار....بايد ابهت رو حفظ كنيم ديگ
تك تك به وقتش
چشمم روش یعنی چی ب وقتش
هيچي ابجي بحث پسرونه بود..
خود داداش حسن گرفت من چي ميگم
(15-09-2016، 15:58)ی دخی شیطون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اقا شما پسرا نخود اش نشین
بله قبول میکنم
بریم خرید لباس؟
شما الات خودتو قاطي كردي
اگه سواد داری بخونی
و چشم داری
میبین که قبل همه تون من به لامیا پیشنهاد دادم
و تو نظر دادی
بروووو بابا ضعيفه... وقتي يه مررررد مياد تو تاپيك شما بايد به احترامش بري كنار بزابري عاغاتون حرفش رو بزنه مخصوصا اينكه اون مررد اقاا حصين و حسن باشه
ياد بگير ضعبفه