ختم کلام:v
تو اینجا براشون کوه هم بکنی آخرش سر ۲ سال با هزار پارتی و... برکناری :v
پَ با دوستات خوشبگذرون ..
چون این مهربونی و رفاقته کِ میمونه ..
واقعا خیلی احمق بودیم، بخاطر این مقاما با دوستامون درگیر میشدیم،زیر اب زنی و...!
الا طرف اینجا مدیره .. دوستته بعد تو بخش مدیران برا اینکه مدیر نشی زیر ابتو میزنه..
اینو زمانی ک ایمانو Hک کردم فهمیدم چ ادمایی پیدا میشن
. پَ خوش باش دادا
چ ربطی ب حِرص داره؟
:|
هرکاری میخواد بکنه :|
تو اینجا براشون کوه هم بکنی آخرش سر ۲ سال با هزار پارتی و... برکناری :v
پَ با دوستات خوشبگذرون ..
چون این مهربونی و رفاقته کِ میمونه ..
واقعا خیلی احمق بودیم، بخاطر این مقاما با دوستامون درگیر میشدیم،زیر اب زنی و...!
الا طرف اینجا مدیره .. دوستته بعد تو بخش مدیران برا اینکه مدیر نشی زیر ابتو میزنه..
اینو زمانی ک ایمانو Hک کردم فهمیدم چ ادمایی پیدا میشن
. پَ خوش باش دادا
(22-08-2016، 22:15)αpαтнeтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2016، 22:13)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2016، 22:11)αpαтнeтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2016، 22:09)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2016، 22:08)αpαтнeтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فوضولی نمیکنمااا
ولی توهم اگ میتونی مدیرشو بد بنویس:|
چرا داری میسوزی
ما قبلا شدیم (:
خو بنویس توعم چرا حرف اضافه میزنی؟
اصن اون عقده ای تو خوبی:|
مینیویسه ب کوری چشم تو:|
ینی من بنویسم خخخخ :v
برو باووو آرع من خوبم (:
حرف منطقی بزن:|
ندید بدید نیستیم ، این مدیریت و... مسخره رو همه گرفتن .. پس دلیل نمیشه ب همهرو کُنن بگنن ..
+بدرود
اگه ندید بدید نبودی نمیومدی اینجا حرص یکی دیگرو بزنی:|
چ ربطی ب حِرص داره؟
:|
هرکاری میخواد بکنه :|