19-09-2012، 8:48
تو گفتگو ازاد ندیدم منجبور شدم بزنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.2fars.org/wp-content/uploads/2012/08/3561_186-240x300.jpg
تهیه ساختتتتتتتتتت
ترشی سالسا تند
۲فارس :
مواد لازم :
گوجهفرنگی پوسته گرفته: ۵/۳ کیلوگرم
پیاز خردشده: ۲ فنجان
سرکه: یک فنجان
سیر لهشده: ۵ حبه
فلفل: یک قاشق مرباخوری
گشنیز تازه و خرد شده: یکدوم فنجان
رب گوجهفرنگی: یکسوم فنجان
نمک: یک قاشق مرباخوری
فلفل قرمز تند خردشده: یکسوم فنجان
فلفل سبز تند خردشده: ۳ فنجان
روش تهیه :
پوست و دانه گوجه فرنگیها را بگیرید سپس خردشان کنید. (حدود۱۴ فنجان) گوجه فرنگیها را ۳۰ دقیقه در آبکش بگذارید تا آبشان کاملا گرفته شود. بعد آنها را در قابلمهای ریخته و به جوش آورید. شعله را کم کنید و بگذارید با درب باز یک ساعت و ربع بجوشد تا غلیظ شود. در این مدت مرتب مواد را به هم بزنید و فلفلها را اضافه کنید، پیاز و گشنیز، سرکه، رب گوجهفرنگی و سیر را بریزید و مخلوط را دوباره به جوش آورید. شعله را کم کنید و ۱۰ دقیقه با درب باز بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید. سالسا را در شیشههای داغ استریلیزه بریزید. (یکو نیم سانت از سر شیشهها را خالی بگذارید.) دور لبه شیشه را پاک کنید. درب شیشه را ببندید و ۱۵ دقیقه در آب جوش بجوشانید. سپس روی الک سیمی خنک کنید.
سپاس بدید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.2fars.org/wp-content/uploads/2012/08/3561_186-240x300.jpg
تهیه ساختتتتتتتتتت
ترشی سالسا تند
۲فارس :
مواد لازم :
گوجهفرنگی پوسته گرفته: ۵/۳ کیلوگرم
پیاز خردشده: ۲ فنجان
سرکه: یک فنجان
سیر لهشده: ۵ حبه
فلفل: یک قاشق مرباخوری
گشنیز تازه و خرد شده: یکدوم فنجان
رب گوجهفرنگی: یکسوم فنجان
نمک: یک قاشق مرباخوری
فلفل قرمز تند خردشده: یکسوم فنجان
فلفل سبز تند خردشده: ۳ فنجان
روش تهیه :
پوست و دانه گوجه فرنگیها را بگیرید سپس خردشان کنید. (حدود۱۴ فنجان) گوجه فرنگیها را ۳۰ دقیقه در آبکش بگذارید تا آبشان کاملا گرفته شود. بعد آنها را در قابلمهای ریخته و به جوش آورید. شعله را کم کنید و بگذارید با درب باز یک ساعت و ربع بجوشد تا غلیظ شود. در این مدت مرتب مواد را به هم بزنید و فلفلها را اضافه کنید، پیاز و گشنیز، سرکه، رب گوجهفرنگی و سیر را بریزید و مخلوط را دوباره به جوش آورید. شعله را کم کنید و ۱۰ دقیقه با درب باز بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید. سالسا را در شیشههای داغ استریلیزه بریزید. (یکو نیم سانت از سر شیشهها را خالی بگذارید.) دور لبه شیشه را پاک کنید. درب شیشه را ببندید و ۱۵ دقیقه در آب جوش بجوشانید. سپس روی الک سیمی خنک کنید.
سپاس بدید