سریال شاهزاده زیر شیروانی
ژانر : کمدی ، تاریخی ،عاشقانه
تعداد قسمت ها : ۲۰
سال انتشار : ۲۰۱۲
شبکه پخش : SBS
کیفیت : ۷۲۰p
خلاصه داستان : داستان سریال شاهزاده ی اتاق زیر شیروانی درمورد شاهزاده لی گاک (Micky Yoochun) است که برای دیدن دختری که عاشقش بوده، پارک ها (Han Ji Min)، ولی در دوران جوسیون ( ۳۰۰ سال قبل)از دستش داده است به آینده ( سئول ۲۰۱۲ ) می آید. شاهزاده همراهیانش را نیز از دوران جوسیون به آینده می آورد. سانگ من بو(Lee Min Ho) ، وو یانگ سول (Jung Suk Won) و دو چی سان (Choi Woo Shik) در طول این سفر با جو سه نا (Jung Yoo Mi) آشنا میشوند که دقیقا شبیه دختری است که به دنبالش آمده اند..
+
خب باید بگم دبلیو قسمت هشتم با زیرنویس اومد
و به معنای واقعی کلمه عرررررررررررر._.*
اگه میخواین اسپویل نشه به همین کلمه پر محتوا اکتفا می کنمD:
این قسمت فوق العاده احساسی بود
در حدی که منِ بی احساس باهاش یه قطره اشک ریختم(شادی در جریانه که من آپشن احساس ندارم تو این چیزاD: )
+
تینا و آنی کجان؟._.
چرا کم پیدان؟
ژانر : کمدی ، تاریخی ،عاشقانه
تعداد قسمت ها : ۲۰
سال انتشار : ۲۰۱۲
شبکه پخش : SBS
کیفیت : ۷۲۰p
خلاصه داستان : داستان سریال شاهزاده ی اتاق زیر شیروانی درمورد شاهزاده لی گاک (Micky Yoochun) است که برای دیدن دختری که عاشقش بوده، پارک ها (Han Ji Min)، ولی در دوران جوسیون ( ۳۰۰ سال قبل)از دستش داده است به آینده ( سئول ۲۰۱۲ ) می آید. شاهزاده همراهیانش را نیز از دوران جوسیون به آینده می آورد. سانگ من بو(Lee Min Ho) ، وو یانگ سول (Jung Suk Won) و دو چی سان (Choi Woo Shik) در طول این سفر با جو سه نا (Jung Yoo Mi) آشنا میشوند که دقیقا شبیه دختری است که به دنبالش آمده اند..
+
خب باید بگم دبلیو قسمت هشتم با زیرنویس اومد
و به معنای واقعی کلمه عرررررررررررر._.*
اگه میخواین اسپویل نشه به همین کلمه پر محتوا اکتفا می کنمD:
این قسمت فوق العاده احساسی بود
در حدی که منِ بی احساس باهاش یه قطره اشک ریختم(شادی در جریانه که من آپشن احساس ندارم تو این چیزاD: )
+
تینا و آنی کجان؟._.
چرا کم پیدان؟