05-08-2016، 21:10
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-08-2016، 21:11، توسط Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ.)
(05-08-2016، 21:06)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2016، 21:02)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2016، 20:56)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2016، 20:51)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاش میشد به یکی پول بدی ولی بتونی در حد مرگ بزنیش ! :|
اینطوری حال نمیده .. بزنی دری :|
مگه زنگ دره :| ¿
بزنی هی بزنی هی بزنی ! هی التماس کنه نزن ، هی تو باز بزنی .. آخ آخ چ حال میده :|
کیو میخوای بزنی ؟ :|
(05-08-2016، 21:03)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2016، 21:01)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2016، 20:59)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2016، 20:53)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یا تو خواب بزنیش.-.
اینجوری پولم نمیدی
نه نه به جایی رسیده که تو خواب جوابگو نیس دیگه ، بدجور رو اصابه !
یهویی بزنش بعدش رو سطل ااشغال بشونش
مشت و یه دونه با زانو زدن خیلی باکلاسه
آخرم جنازه ی تیکه تیکه شدشو چال میکنیم تو خونه ی همسایه :|
بعد پیداش میکنن هیچی دیگه .. :|
(05-08-2016، 21:06)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2016، 21:02)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2016، 20:58)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2016، 20:41)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ب جون خودت من دو سه روز پیش خواب ناظم شدنتو دیدم :|
به جون خودت من تقریباً یک ماه پیش خواب دیدم همه ی ثابت ها ناظم شدن ولی من نشدم
آره یادمه .. تعریف کردی چقد خندیدیم :| ((:
شنیدی میگن تو خواب هرچی اتفاق بیوفته برعکسش اتفاق میوفته .. =)
آره .. شنیدم خواب زن بر عکسه ولی مرد همونه ! در نتیجه .. تو :N56:
بله .. -_-
من تو بدن اشتباهی هستم :|
(05-08-2016، 21:05)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدم به ملیکا به زامبی هاش بده(;
مثل نیکیتام تابت میکنیم مرده ((:
چرا همه منو میشناسن من هیشکیو نمیشناسم |:
معروف شدم :v
راستشو بگم ؟:|
اولاش ازت بدم میومد و اسمتو فهمیدم تو ذهنم موندی
الان هیچ احساسی ندارم._.
+
میتونیم سه نفری بزنیمش
(((: