امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】

(05-08-2016، 21:06)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2016، 21:02)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2016، 20:56)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2016، 20:51)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش میشد به یکی پول بدی ولی بتونی در حد مرگ بزنیش ! :|

اینطوری حال نمیده .. بزنی دری :|

مگه زنگ دره :| ¿
 بزنی هی بزنی هی بزنی ! هی التماس کنه نزن ، هی تو باز بزنی .. آخ آخ چ حال میده :|

کیو میخوای بزنی ؟ :|

(05-08-2016، 21:03)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2016، 21:01)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2016، 20:59)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2016، 20:53)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا تو خواب بزنیش.-. 
اینجوری پولم نمیدی

نه نه به جایی رسیده که تو خواب جوابگو نیس دیگه ، بدجور رو اصابه !

یهویی بزنش بعدش رو سطل ااشغال بشونش 
مشت و یه دونه با زانو زدن خیلی باکلاسه

آخرم جنازه ی تیکه تیکه شدشو چال میکنیم تو خونه ی همسایه :| 

بعد پیداش میکنن هیچی دیگه .. :|

(05-08-2016، 21:06)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2016، 21:02)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2016، 20:58)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2016، 20:41)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب جون خودت من دو سه روز پیش خواب ناظم شدنتو دیدم :|

به جون خودت من تقریباً یک ماه پیش خواب دیدم همه ی ثابت ها ناظم شدن ولی من نشدم Big Grin

آره یادمه .. تعریف کردی چقد خندیدیم :| ((:
شنیدی میگن تو خواب هرچی اتفاق بیوفته برعکسش اتفاق میوفته  .. =)

آره .. شنیدم خواب زن بر عکسه ولی مرد همونه ! در نتیجه .. تو :N56:

بله .. -_- 
من تو بدن اشتباهی هستم :|

(05-08-2016، 21:05)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدم به ملیکا به زامبی هاش بده(;
مثل نیکیتام تابت میکنیم مرده ((:

چرا همه منو میشناسن من هیشکیو نمیشناسم |:
معروف شدم :v

راستشو بگم ؟:|
اولاش ازت بدم میومد و اسمتو فهمیدم تو ذهنم موندی
الان هیچ احساسی ندارم._.

+
میتونیم سه نفری بزنیمش
(((:
 سپاس شده توسط Berserk ، ḲℑℳℐÅ ، Medusa ، -Demoniac-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 05-08-2016، 21:10

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان