(05-08-2016، 14:00)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه |||:
(05-08-2016، 13:54)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نیست ولی من از اینم مدل لباسا دوست دارم :| (:
(05-08-2016، 13:50)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینجا مَعبَدِ شائولین نی V:
(05-08-2016، 13:44)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.+
(05-08-2016، 13:40)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش میکنم |:
مرسی((:
:v
درس اول » زیاد به خودت فشار نیار ( سخت نگیر..' ) ._.
الان اینارو پوشیدیم و منتظر تویم:V
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/1906353_16f76.jpg
+
عکسخور لعنتی-_-
+
اولیه خوب نیست من میخوام زود مدیر شم!
تو از اونایی میشی که زود مدیر میشن |:
پیش بینی ▲
ولی صفحاتش چه زیاد بود *-*
صفحاتِش مال دورانِ نویسنده های قرونِ وُسطاست |:
(05-08-2016، 14:02)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فازِتُ درک نمیکنم |:
(05-08-2016، 13:44)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-08-2016، 13:40)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش میکنم |:
(05-08-2016، 13:37)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تبریک به نویسنده هایِ جدید |:
از تجریبات بنده در طول این دو سه سال نویسندگی استفاده کنید ||:
مرسی((:
:v
درس اول » زیاد به خودت فشار نیار ( سخت نگیر..' ) ._.
کفر نگو :|||||||
بیا برو نماز جمعه ب جا این حرفا :||||||