31-07-2016، 16:57
(31-07-2016، 16:55)♪neGar♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناموسا یه چندتا شعر دیگه از کتابش میزارم استقبال نکردید میرم خونه ی مامانم اصن مرسی اه /:
ـــ12ـــعاشق ترین به شعر جدیدم خوش آمدییعنی به شهر بی کسی و غم خوش آمدیامروز لحن گویش من فرق میکنداین مرد،بعد دیدن زن فرق میکندحس میکنم که خالی ام از آن چه داشتمخود را میان چشم شما جا گذاشتمدنیای من سپید و قشنگ است بی دلیلحالا که پاره می شود اضلاع مستطیلیک مستطیل پر از حس پارگیمردی دچار فاجعه ی هی دچارگیمردی که حرف تازه ندارد... و زوری استو اتفاق تازه به من چه که دوری است؟!این که همان کلام قدیم است بگذریمآری خدای شعر کریم است بگذریماز چه،چرا،چگونه ،کدامین چطور شدآن چشم های ساکت و سنگین چطور شد؟قاطی نموده ام به خدا حس نمیکنیدیوانه ام ب قول شما ، حس نمیکنییک اتفاق تازه قرار است... می رودو در میان دفتر من سبز می شودشاعر فقط یه بازی گفتن دچار باشیا این که ستاره ی دنباله دار باشتا قافیه تو را بکشاند به سمت ماهو هی دروغ و نور... چرا که تو اشتباهکردی مرا،بدون اضافه و هیچ چیزمن ... و تو:یک جسارت کافی و هیچ چیزافعال شعر های من آنجا چه میکنند؟دزدسرِ... نگاه کن آنها چه میکنندحالا زبان،مجنون مرا حس نموده استبی مزگی خون مرا حس نموده است
خیلی جالب نیس اعتراف من لئو تلتسوی بزار اون خیلی قشنگه