20-07-2016، 18:59
(20-07-2016، 18:52)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2016، 18:48)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک کردی من اشتها دارم ؟؟:/
(20-07-2016، 18:45)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-07-2016، 18:38)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میرم ریاضی ... ت قلمچی ... ت ازموناش امتحان علوم و فارسیه پارسالم داره .. -_-
(20-07-2016، 18:36)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ولی عوضش من وخت کله خاروندنممـ ندارمـ :|
همین جمعه باس برمـ ازمون بدمـ -__-
چه آزمونی ؟ -_-
من نهایت کارم اینه که دو هفته دیگه فاینال دارم :|||
مامانم والیبالو زبانم ثبت نامم کرده :|
اصلا ی وضع قاراش میشی عه :|
منم یه رفیق خرخون دارم میره قلم چی :| یه بار آزموناش رو دیدم تا دو روز اشتها نداشتم :|
ی غلطی کردم ب مامانم گفتم سال دیگه سخته میخوام پایم قوی شه .... اونم از خدا خواسته برد ثبت نامم کرد :|
الان عین خر تو گل گیر کردم بقران -_- خیلی سخته :/
من هیچوقت درباره درس با مامانم حرف نمیزنم :| هیچوقت :/