14-07-2016، 12:50
(13-07-2016، 9:54)...:::... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2016، 9:51)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.5 مرداد >_<
(13-07-2016، 9:50)...:::... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2016، 9:48)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دو هفته پیش ی کامیون جا ب جا کردم ._.
(13-07-2016، 9:45)shuu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعله میگفتم...... چرا من این قد ارسال میکنم ولی ارسالی هام 13 تا بیشتر نیست؟؟؟؟ ینی روی 13 مونده!!!
تو گفتگو ازاد هیچی حساب نمیشه:|
(13-07-2016، 9:47)...:::... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چون همش تو گفتوگو آزاد ارسال میدی ک اونجا ارسالا حساب نمیشه!
نمیدونم
میگن تبلیغ کردم |:
من ک یادم نمیاد همچین کاری کرده باشم |:
تـــُـــــفــــــــ >___<
لابُد مواد جابجا کردی:|
اما کسی نفهمید o_O
کی از محرومیت در میای حالا:|؟
دقیقا همون روز باس مشد باشیم |:
صنم >_____<
دلم برات تنگ شده T_T
مدت زمان محرومیتت به دلیل دور زدن جریمه افزایش پیدا میکنه !