13-07-2016، 23:46
(13-07-2016، 23:43)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2016، 23:41)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2016، 23:35)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2016، 23:33)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2016، 23:29)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باور کن میشه حتی تاثیرش از فیلم هم ییشتره چون تو فیلم تو میری تو فضای فیلم اما کتاب خودت فضاسازی می کنی
ta hala ketab tarsnak nakhundam .. vali khodaE mishe adam ba ketab betarse ? :/
faqat film :|
تاثیر آدم رو خودش بیشتر و فضایی که تو برای خودت از کتاب می سازی بسته به روحیات خودت ترسناکه
من رمان می خوندم اگه غمگین بود تا یه هفته تو شوک بودم:|
من ی مقاله درمورد قاتلای سریالی deep web خوندم شب خوابم نمیبرد!
(13-07-2016، 23:35)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-07-2016، 23:33)✮Èvαñ✮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستِ دوستمه :|
با هم دسته جمعی میریم :|
و آشنا خواهیم شد :7
منم بیار وایسم فیلم بگیرم:|
بیا ولی پول بلیطت با خودت :|
+
بیا پ.خ |:
من رو صندلی نمیشینم وایمیستم تو هواپیما:|
مقاله هه رو بده من :|
+
از هواپیما آویزون بشی ام باید بلیط بخری :|
شما سوار هواپیما شید من پش سرتون میدوعم:|